L'Europa assalta Palau

22 Agost 2021 Xavi de la Ossa
Míriam en disputa de la pilota amb una rival Míriam en disputa de la pilota amb una rival Xavi de la Ossa

L'Europa aconsegueix la seva segona victòria (consecutiva) de la pretemporada davant el Palautordera al Municipal Font Marina (0-8).

Pretemporada · 22/08/21 · Municipal Font Marina · 18:15 h.

PALAUTORDERA 0 - 8 EUROPA

L'Europa ha assaltat Palautordera i ho ha fet amb un partit que ajuda a agafar bones sensacions. Després de guanyar al camp del Seagull, les escapulades gaudien avui del primer partit de pretemporada contra un rival que competeix una categoria per sota de la Primera Nacional. Si hi havia cap dubte, les gracienques l'han dissipat completant uns noranta minuts molt convincents, en especial a la segona part, ja que no han baixat la intensitat en cap moment.

Primera Part

El partit ha començat relativament tranquil, amb un Europa més present en atac i un Palautordera tancat al darrera esperant la seva oportunitat. Les ocasions també han estat per les escapulades, que ho han començat intentant a través de Míriam, tot i que ha aturat Esther sense problemes. Al minut deu de partit, l'àrbitre no assenyalat una possible mà de l'equip local dins l'àrea.

Les oportunitats han seguit arribant amb comptagotes i uns minuts més tard Chami ha enviat la pilota directa al travesser. Ha estat la darrera ocasió que l'Europa ha errat abans de trobar el gol a la mitja hora de partit. Andrea Porta s'ha quedat sola davant porteria i ha superat la portera del Palautordera amb un toc subtil per avançar les seves.

Les gracienques han mantingut el setge sobre la porteria rival i han tancat la primera meitat amb tres ocasions molt clares. Primer ha estat Farreras amb un xut des de l'esquerra, després Abad dins l'àrea i per acabar Míriam ha tornat a provar, però novament s'ha trobat amb Esther.

L'Europa ha posat la sisena res més sortir dels vestidors. Al minut 53 de partit, Bové ha tocat per Coral qui, amb molta calma, ha posat el segon al marcador. Ha estat el primer de les set vegades que les escapulades han vist porteria. El riu ha desbordat i el Palautordera no ha pogut fer res. Passada en profunditat de Montse cap a Farreras que ha marcat el tercer després de diversos rebots.

Tot seguit, nova gran acció de Montse (de les millors del partit) que ha culminat amb centrada cap al doblet de Farreras. Una Farreras que s'ha vestit de Montse per assistir Bové que ha definit de manera magistral davant Esther. Vale, que també volia sumar-se a la festa, ha creuat un xut al qual no ha pogut arribar la portera del Palautordera per fer el sisè.

A quinze minuts del final del partit, Navas ha centrat al segon pal i ha trobat Pili Porta que ha rematat endins per fer el setè. Per acabar d'arrodonir la tarda, Vale ha enviat una pilota al pal que ha estat l'avís del vuitè gol escapulat. Farreras ha fet el tercer en el seu compte personal després de superar Esther en el mà a mà i tancar un partit perfecte en què l'Europa ha assaltat Palau.

PALAUTORDERA: Esther, Sara, Adaia, Sonia, Carola, Navarro, Paula, Román, Otero, Rut i Carla... Han completat el partit i la convocatòria: Laia, Lucía, Marina, Judit, Orozco, Clos i Verde.

EUROPA: Núria, Abad, Chami, Carla, Míriam, Júlia, Navas, Peque, Andrea Porta, Farreras i Codi... Han completat el partit i la convocatòria: Coral, Montse, Bové, Esther, Pili Porta, Vale i Botello.

ÀRBITRE: Sergio Cabezas Rubio (Granollers), assistit per Jordi Barri Andreu (Granollers) i Eric Grima Cerrato (Granollers).

GOLS: 0-1 (Andrea Porta, 29'); 0-2 (Coral, 53'); 0-3 (Farreras, 55'); 0-4 (Farreras, 63'); 0-5 (Bové, 64'); 0-6 (Vale, 67'); 0-7 (Pili Porta, 76'); 0-8 (Farreras, 90').