L'Europa B líder i Lozano màxim golejador

03 Novembre 2015
Lozano, en el partit de diumenge contra la Gramenet B on va fer 4 gols Lozano, en el partit de diumenge contra la Gramenet B on va fer 4 gols Nicolás Arlanzón

L'Europa B és un dels equips més en forma del club, enguany i en les darreres temporades. El conjunt dirigit per David Vilajoana és de nou el líder del grup 2 de Segona Catalana i té en el jove Lozano el màxim golejador de l'equip i de la lliga.

Malgrat viure la Gramenet en hores molt baixes, diumenge passat va ser un dia històric, donat que el Filial de l'Europa va golejar per 0-6 una entitat que no fa massa anys vivia eternament per sobre del Primer Equip de l'Europa, a Segona B. Més històric va ser també en l'apartat personal per a Álex Lozano. En 31 minuts (del 25 de la primera part al 56 de la segona) va transformar un pòquer de dianes, signant 4 dels 6 gols del seu equip. El jove futbolista és ara el màxim golejador del grup amb 9 gols, signant una mitjana dins la competició de 1'1 gols per partit en aquest primer tram de calendari.

El jove jugador va debutar el 10 de maig d'aquest 2015 al Primer Equip en partit de lliga de la 37a jornada, ni més ni menys que en un derbi contra el Martinenc al Guinardó. Més especial encara va ser la següent jornada, la que tancava la lliga, on va saltar al camp de titular i va marcar el seu primer gol a Tercera amb la samarreta de l'equip 'sènior' de l'Europa. El davanter, de només 19 anys, és un dels talents d'un Filial per ara sense sostre.