L'Europa B posarà la seva lliga al dia el proper dilluns

03 Desembre 2014
L'Europa B posarà la seva lliga al dia el proper dilluns Moment en què Europa B i Sant Pere Nord van saltar al camp al primer partit / Foto: Eva Hernández

El passat 28 de setembre, en partit iniciat al Camp de l'Àliga, el Filial del CE Europa no va poder completar el partit de la jornada 4 contra el Sant Pere Nord per culpa de la pluja. El duel es reprendrà el proper dilluns 8 de desembre a les 19 hores al Nou Sardenya. Es jugaran els 80 minuts restants d'encontre.

La forta pluja d'aquell diumenge de finals de setembre va obligar al col·legiat a aturar l'encontre al minut 10. La gespa de l'Àliga, impracticable per tolls d'aigua, no permetia la normal pràctica del futbol. El resultat inicial (0-0) no es va moure i amb aquest mateix marcador es jugaran els minuts restants el proper dilluns. D'aquesta manera l'Europa B aprofitarà un cap de setmana sense lliga a Tercera Catalana per posar-se al dia.

Ara mateix l'equip entrenat per David Vilajoana es troba a 7 punts de l'intractable líder Fontsanta-Fatjó -no ha perdut cap partit i només ha cedit un empat-, però manté dos de diferència a favor respecte el tercer, l'Iberia. La primera plaça del grup dóna l'ascens directe a Segona Catalana i el lloc que ara ocupa el Filial gracienc permet jugar la promoció d'ascens. Un triomf serviria per apropar-se al líder però, per sobre de tot, marcar una distància de cinc punts respecte l'Iberia, amb el qual hi ha un parcial average a favor com a 'punt extra' -a falta de jugar la segona volta- amb el 0-4 obtingut per l'Europa B fa dues setmanes.