L'Europa guanya amb contundència el Göteborg

28 Febrer 2024 Xavi de la Ossa
Sílvia en acció defensiva al mig del camp Sílvia en acció defensiva al mig del camp Xavi de la Ossa

Les gracienques passen per sobre el Göteborg suec (4-1) en duel amistós al Nou Sardenya per mantenir el ritme durant l'aturada de Primera RFEF.

Amistós · 28/02/24 · 21 hores · Nou Sardenya

EUROPA 4 - 1 GÖTEBORG

Les dues setmanes d'aturada a Primera RFEF s'estan fent llargues per un Europa que va sumar els tres punts en el seu últim partit en competició oficial deixant molt bones sensacions també quant a futbol. Abans d'arrencar la setmana de tornada a competició per desplaçar-se a Albacete, les gracienques han rebut el Göteborg suec al Nou Sardenya per enllestir la setmana i encarar quatre dies de descans abans del retorn als entrenaments. Les sensacions del dia del Madrid CFF B s'han mantingut intactes i l'equip ha tornat a completar un molt bon partit amb pilota i quant a encert davant porteria, clavant el resultat de lliga.

Dues dianes de Manau abans del descans han començat a encarrilar un partit de superioritat europeista amb pilota. Tocant amb tranquil·litat fins a trobar l'espai en atac, el monòleg escapulat ha continuat a la segona meitat amb el tercer anotat per Clara des dels onze metres. Fallqvist ha retallat distàncies al marcador, però la diana d'Ibra a cinc minuts del final ha tancat un bon marcador.

El partit ha servit per veure en acció futbolistes menys habituals en competició així com minuts de Sarah (Filial) i Paula López i Irina (Juvenil A). L'equip descansarà el que restà de setmana i dilluns tornarà als entrenaments per preparar la vintena jornada de Primera RFEF davant l'Albacete el dissabte 09/03 a les 19 hores a la CD Andrés Iniesta.

EUROPA: Janet, Beta, Chami, Sílvia, Mascaró, Bové, Albeta, Aina, Fati, Ranna i Manau... Han completat el partit i la convocatòria: Alba, Queralt, Ibra, Clara, Pixu, Sarah, Paula López i Irina.

GÖTEBORG: Hall, Kramer, Andersson, Persson, Andersson, Kjellman, Lantz, Berhen, Fjordskar, Bremer i Molund... Han completat el partit i la convocatòria: Henriksson, Persson, Bergvall, Fallqvsit, Linden, Semere Heallake, Holmberg i Tornberg.

ÀRBITRA: Maria Garcia Guerrero (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Núria, Júlia i Tati (Europa) i a Laia i Clàudia (Damm).

GOLS: 1-0 (Manau, 13'); 2-0 (Manau, 43'); 3-0 (Clara -p-, 53'); 3-1 (Fallqvist, 66'); 4-1 (Ibra, 85').

Amistós internacional.

Quart amistós internacional (abans Kalmar, WVU Women's Soccer i Oxford University). Segon partit amistós de l'Europa contra un equip suec. El Göteborg és el primer rival internacional que ha jugat contra masculí i femení de l'Europa.