L'Europa supera el Vilanova del Vallès

04 Desembre 2015 Àngel Garreta
Fran Bea en una acció del partit Fran Bea en una acció del partit Àngel Garreta

Segon amistós entre setmana del Primer Equip en set dies de diferència i solventat també amb victòria, en aquesta ocasió davant el Vilanova del Vallès per 1-4. El partit va servir per no perdre ritme competitiu abans dels dies de pont.

Amistós · 03/12/15 · 20:45 hores · Municipal d'Esports · 30 espectadors

VILANOVA VALLÈS
1 - 4 EUROPA

Els escapulats van signar la tercera victòria seguida (dos amistosos i un partit de lliga) i van aprofitar la cita per donar presència i debuts al Primer Equip a joves del Filial. Van formar part de la convocatòria Xavi Camps, Nacho i Rodón, el primer d'ells encarregat d'obrir el marcador.

Primera Part

Un fet difícil de veure en cinc minuts va marcar l'inici del matx: dos gols anul·lats, un per banda i tots dos per fora de joc. El primer, al minut de començar, del local Manuel. El segon, als cinc minuts, de l'europeista Xavi Camps. El Vilanova del Vallès, amb un gran desgast físic, va aguantar molt bé l'Europa durant mitja hora. Fran Bea, de rosca des de la frontal, va tenir la primera gran ocasió, però l'exporter gracienc Cesc va volar per salvar un golàs.

Aquesta acció, no obstant, va ser preludi del primer gol. Córner servit cap a la frontal de l'àrea que Xavi Camps, tot i un rebot en un defensa, va enviar al fons de la xarxa. Doble premi pel jugador de l'Europa B: estrena i gol. Just abans del descans, a un minut per complir-se el temps reglamentari, Fran Bea va fer el 0-2 en una acció pràcticament calcada al gol triomfant contra el Palamós en partit de lliga diumenge passat i també quan el cronòmetre agonitzava.

Segona Part

La represa del partit va servir per veure un Europa amb menys velocitat però molta més possessió, buscant l'espai en atac amb calma i conservant el cuir en un rondo gegant. Al minut 67, Rubi va tenir un mà a mà amb el porter Aleix, entrat al segon temps, qui li va acabar guanyant la partida. L'encontre va guanyar un xic d'emoció quan el Vilanova del Vallès va retallar distàncies en una bona i ràpida acció combinativa entre Isaac i Marc, regatejant aquest últim a Gianni i marcant a porta buida.

No obstant, de l'1-2 es va passar ràpidament a l'1-3 i a evitar qualsevol ensurt en pocs minuts. Poves, a la mitja volta dins l'àrea, va foradar la xarxa local. Amb el partit sota control, ja en els darrers segons d'encontre Abel Rita, després d'una jugada personal, va dibuixar el definitiu 1-4 al marcador just quan l'àrbitre, després de tocar la pilota la xarxa, va fer sonar el xiulet final.

VILANOVA DEL VALLÈS: Cesc, Miquel, Soriano, Édgar, Eleder, Carlos, Pau, Mogas, Pere, Dani Izquierdo i Manuel... Van completar l'equip: Joan, Aleix, Sergi, Marc, Albert López, Albert Pérez i Isaac.

EUROPA: Fer, Rubi, Alberto, Josa, Nils, Uri, Rovira, Fran Bea, Poves, Xavi Camps i Montoro... Van completar l'equip: Nacho, Gianni, Rodón, Abel Rita i Dot.

ÀRBITRE: Alexandre Gómez Sans.

TARGETES: Groga a Pere (Vilanova del Vallès).

GOLS: 0-1 (Xavi Camps, 39'); 0-2 (Fran Bea, 44'); 1-2 (Marc, 70'); 1-3 (Poves, 78'); 1-4 (Abel Rita, 92').