L'Europa tanca la pretemporada a Vilafranca

26 Agost 2023 Àngel Garreta
Bermu i Aumatell al tram final del matx Bermu i Aumatell al tram final del matx Àngel Garreta

El darrer amistós de l'estiu per a la primera plantilla masculina de l'Europa s'ha tancat signant una derrota per 2-0 a Vilafranca.

Trofeu Festa Major · 26/08/23 · 19:30 h. · Mpal. Vilafranca · 150 espectadors

VILAFRANCA
2 - 0 EUROPA

bannercroniquesmasculi

Pensant en la lliga, repartint els minuts i buscant no tenir lesions, l'Europa ha posat punt i final a la seva preparació amb la vista ja posada en l'inici de la lliga la setmana vinent contra el Formentera al Nou Sardenya.

Sota una constant pluja que ja ha caigut des d'una hora abans del matx, l'Europa ha sortit bé al partit i ha tingut la primera opció en un xut d'Aliaga als dos minuts que ha blocat el porter. L'Europa ha dut el pes del joc el primer quart d'hora, però a partir d'aquí l'encontre ha entrat en un ritme igualat.

David Toro, amb un xut al pal al minut 20, hauria pogut avançar el conjunt local al marcador. Al minut 39 Servetti ha tingut una bona opció on no ha pogut connectar la rematada a porteria i, quan semblava que el matx s'aniria al descans amb empat, Cargol, des de la frontal i després d'una jugada personal, ha fet l'1-0 de xut ajustat.

Segona Part

A la represa el duel ha tingut, en general, molt poc ritme. L'Europa no ha trobat com generar autèntic perill al marc rival. Al minut 60 l'Europa ja tenia pràcticament tots els jugadors canviats: dos al descans i sis més a l'hora de joc. Tot i així, res ha canviat el dibuix de la segona part.

Al minut 84, una sortida d'Álvaro fora l'àrea ha acabat amb una mala passada del porter a un company, fet que ha aprofitat Martí per, sense porter, marcar des de fora l'àrea amb tota la comoditat del món. A dos minuts pels 90 de joc, un error de la defensa ha acabat amb un penal gairebé sense poder-ho evitar del propi Álvaro. El porter dels graciencs, però, ha aturat la pena màxima a Aumatell. Finalment el 2-0 no s'ha mogut de l'electrònic.

VILAFRANCA: Damià, Éric Ruiz, Cunill, Pluvins (Olmo, 69'), David Toro (Martí, 78'), Pedro Bilbao (Aumatell, 69'), Cargol (Cuadras, 69'), Gerard, Carlos, Éric Via (Haro, 69') i Adrián Toro.

EUROPA: Marc Vito (Álvaro, 60'), Cano (Ferrer, 60'), Campeny (Borikó, 60'), Servetti (Eslava, 69'), Aliaga (Àlex Pla, 45'), Iván Bravo (Mario, 60'), Pau López, Castell, Adri Gené (Tan, 60'), Noel (Bermu, 45') i Manel (Bezis, 60').

ÀRBITRE: Ylenia Sánchez Miguel (Penedès-Garraf), assistida per Vicente Morales Donate (Penedès-Garraf) i José Jareño Gil (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Éric Via (Vilafranca) i a Ferrer (Europa).

GOLS: 1-0 (Cargol, 44'); 2-0 (Martí, 86').

Trofeu Administradors Festa Major de Vilafranca.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Vilamitjana, Joel Ruiz i Sergi Pastells (lesió), Michael (motius familiars), Nolla (pendent de resoldre situació contractual) i Vales (seguint entrenant en dinàmica de grup).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: ningú.