L'Infantil A guanya el Memorial Vallejo

25 Setembre 2016 Sònia Pérez
El capità de l'Infantil A recull el trofeu de mans del president i de Carles Vallejo, germà del desaparegut Xavi Vallejo El capità de l'Infantil A recull el trofeu de mans del president i de Carles Vallejo, germà del desaparegut Xavi Vallejo Sònia Pérez

El Nou Sardenya va ser la seu, ahir, del Memorial Vallejo, guanyat per l'Europa amb doble triomf davant el Sants i el Vilanova.

Memorial Vallejo · 24/09/16 · Inici 11:30 hores · Estadi Nou Sardenya

1 - 0 SANTS
SANTS
0   2 VILANOVA
EUROPA 4   0 VILANOVA

El triangular començava amb victòria escapulada. Una centrada a l’àrea petita, després d’una bona jugada de l’equip local, feia pujar el primer i únic gol als 10 minuts de joc. L’Europa amb bon joc buscava ampliar el marcador, però un Sants molt encertat en defensa ho impedia. El segon partit el Sants era superat pel Vilanova, que s’avançava al marcador als 15 minuts de joc, després d’haver-ho intentat en diverses jugades anteriors. Finalment va arribar el segon del Vilanova després d’un córner, el qual feia sentenciar el partit amb un 0-2.

Per acabar el torneig, l’Europa golejaria amb quatre gols al Vilanova, deixant l’equip local la porteria a zero. Al primer gol, el davanter escapulat marxava del porter i tirava a porteria buida. Amb el segon es va poder veure un xut espectacular des de fora de l’àrea. Arribava un tercer desprès d’un xut a porta que rebutjava el porter del Vilanova i rematava de nou l’Europa. Finalment, va arribar el quart en els últims minuts desprès d’un contraatac. Així doncs, l’Infantil A es proclamava campió del Memorial Vallejo.

7a edició del Memorial Vallejo en categoria infantil.

Primera edició disputada abans de l'inici de la temporada (setembre). Tradicionalment abans jugat en acabar la lliga (juny).