L'Infantil A masculí es proclama campió de lliga i puja a Divisió d'Honor!

21 Maig 2022 Redacció
Foto de família dels campions! Foto de família dels campions! Maria Vidal

L'Europa signa un nou èxit dins la base amb el títol i ascens a Divisió d'Honor de l'Infantil A, qui ha tocat el cel contra el Premier (2-4).

Lliga · Jornada 30 · 21/05/22 · 18:30 h. · Mpal. Vall d'Hebrón

PREMIER 2 - 4 EUROPA

L'Infantil A de l'Europa ha quedat campió de Preferent i ha pujat a la màxima categoria en la darrera jornada del campionat. L'ensopegada a mitja tarda del Can Rull (2-2 a camp de l'Espanyol B) deixava l'oportunitat pels graciencs de guanyar el seu partit i certificar el títol i l'ascens. Dit i fet: 2-4 a domilici i festa total pels de Gràcia.

El matx ha començat de la millor manera possible, avançant-se els graciencs als 2 minuts de joc: en una jugada per banda esquerra, Ot ha doblat Martín, aquest li ha passat la pilota a l'espai i Ot l'ha creuat perfectament al fons de la xarxa. Sense temps per a la reacció del Premier, ha arribat el 0-2 només un minut més tard en una sortida en fals del porter local on Héctor ha guanyat la pilota i ha assistit Adri per a que aquest fes una rematada sense oposició.

No obstant, el conjunt local ha retallat distàncies tres minuts més tard en una falta lateral on no ha arribat Albert. Sis minuts de joc i 3 gols transformats en un inici elèctric. Al minut 8, l'àrbitre no ha assenyalat unes clares mans a l'àrea que haurien suposat un penal favorable als escapulats. A tocar del quart d'hora, l'1-3 en una jugada col·lectiva a un i dos tocs que ha acabat deixant Héctor dins l'àrea. Aquest, amb un control orientat, s'ha desfet del seu marcador i ha afusellat la porteria.

Amb tot, una pèrdua de pilota al mig del camp ha suposat el 2-3 al minut 23. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. A la represa, l'Europa ha marcat el definitiu gol del matx al minut 48: Marco ha fet un regat cap a dins a la frontal i amb un xut amb l'esquerra ha vist com la pilota tocava el travesser i acabava dins. Sobre el xiulet final, esclat de joia de jugadors, tècnics i famílies de l'Europa... Som de Divisió d'Honor!!!

PREMIER: Iker Pérez, Enrique Crespo, Biel Bara, José Antonio Fernández, Kendry Lloveras, Sergi Martínez, David Úbeda, Yurii Kisak, Omar Tabti, Abdurraman Fofana i Iago Saldarriaga... Han completat el partit i la convocatòria: Justin Rodríguez, Víctor López, Jordi Lluís Secases i Noam Molina.

EUROPA: Albert Casanovas, Lucas Munné, Daniel Cerda, Adrián Torres, Pau Arau, Thiago Salguero, Héctor García, Jan Comas, Marc García, Martín Hernán i Ot Daura... Han completat el partit i la convocatòria: Gerard Ampuero, Marco Sánchez, Biel Boix, Unai Martín, Harek Vázquez, Marc Barnils i Jan Casoliva.

ÀRBITRE: Marc Larriba Campillo.

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Ot Daura, 2'); 0-2 (Adrián Torres, 3'); 1-2 (Omar Tabti, 6'); 1-3 (Héctor García, 14'); 2-3 (Abdurraman Fofana, 23'); 2-4 (Marco Sánchez, 48').