La golejada més gran de la història!

27 Novembre 2015 Àngel Garreta
Àlex Fernández controla la pilota al segon temps Àlex Fernández controla la pilota al segon temps Àngel Garreta

Un senzill partit entre setmana a Masquefa (0-15), de caràcter amistós, ha acabat passant a la història de l'entitat. Sigui en partit oficial, amistós o pretemporada, mai en la història documentada de l'Europa s'havien transformat 15 gols.

Amistós · 26/11/15 · 20:30 hores · Municipal de Masquefa · 40 espectadors

MASQUEFA
0 - 15 EUROPA

En la centenària vida del club de la Vila de Gràcia hi ha etapes que, per la modèstia de l'entitat o la baixa categoria de les divisions militades, manquen resultats oficials i amistosos per registrar. No obstant, de la història coneguda i documentada, la golejada d'ahir a Masquefa passarà als llibres d'història. El que anava camí de ser un duel intrascendent, per a rodatge i proves de l'equip, es va transformar finalment en un marcador d'escàndol que l'Europa mai havia signat ni quan s'havia vist les cares en altres amistosos amb equips de diverses divisions per sota.

Primera Part

Una forçada rematada de cap de Rovira al segon pal, als quatre minuts de partit, va significar la primera diana de la nit. Fins arribar al quart d'hora de joc, l'Europa va fer els quatre primers gols. Als set minuts, Lozano, davanter del Filial, va signar el 0-2. Fran Bea, de fort xut, el 0-3 i el propi Lozano, al minut 12, el 0-4.

L'Europa, tot i saber que un modest de Quarta Catalana no seria excessivament complicat de guanyar -valenta batalla la presentada pels esforçats jugadors locals, arribant fins i tot a enviar una pilota al travesser-, bé és cert que buscava especialment en aquest amistós treure's fantasmes del damunt en referència a les ocasions i la transformació de gols. L'equip ho necessitava tant que va acabar destapant el pot de les essències per transformar de totes les maneres possibles. Padilla, passada la mitja hora, va fer el 0-5. Dins la recta final, Lozano va signar el seu particular 'hat-trick' amb el 0-6 i Àlex Fernández va fer arribar l'encontre al descans amb 0-7 a l'electrònic de Masquefa.

Segona Part

Sense relaxar-se, l'Europa va seguir concentrat a l'inici de la segona part. Tant, que en dos minuts va fer tres gols més. Novament Rovira va ser el primer a marcar -el 0-8 al minut 48- i acte seguit van fer Poves el 0-9 (49') i Abel Rita el 0-10 (50'). El capità Alberto també es va sumar a la festa transformant el 0-11 de penal. Un penal marcat en primera instància però que l'àrbitre va fer repetir per haver entrat jugadors a l'àrea. Alberto va enviar igualment a dins el segon xut -veure imatge inferior-.

Abel Rita va fer el 0-12 al minut 67, el lateral Rubi, amb una internada a l'àrea, el 0-13 i Rita va sumar-se amb Lozano a la llista de jugadors amb 'hat-trick' fent la seva tercera diana al minut 76 per posar el 0-14 a l'electrònic. Una falta directa de Padilla al pal curt del porter al minut 83 va suposar el definitiu 0-15.

MASQUEFA: Adri, Obispo, Joel, Pons, Ivan, Dídac, Anouar, Ventura, Francis, Garrido i Adrián... Van completar l'equip: Imade, Cristian, Novales, Juan Carlos, Josep i Salhi.

EUROPA: Fer, Dot, Alberto, Padilla, Nils, Fran Bea, Rovira, Josa, Lozano, Àlex Fernández i Montoro... Van completar l'equip: Abel Rita, Poves, Rubi, Uri, Guzman i David López.

ÀRBITRE: Daniel Fernández Tejero.

TARGETES: Grogues a Joel (Masquefa) i a Padilla (Europa).

GOLS: 0-1 (Rovira, 4'); 0-2 (Lozano, 7'); 0-3 (Fran Bea, 8'); 0-4 (Lozano, 12'); 0-5 (Padilla, 32'); 0-6 (Lozano, 38'); 0-7 (Àlex Fernández, 44'); 0-8 (Rovira, 48'); 0-9 (Poves, 49'); 0-10 (Abel Rita, 50'); 0-11 (Alberto -p-, 55'); 0-12 (Abel Rita, 67'); 0-13 (Rubi, 74'); 0-14 (Abel Rita, 76'); 0-15 (Padilla, 83').