Millors sensacions que resultat

24 Agost 2022 Xavi de la Ossa
Angi, una de les millors futbolistes del partit Angi, una de les millors futbolistes del partit Xavi de la Ossa

Victòria de sensacions de l'Europa davant la Fontsanta (2-3), equip de Primera Nacional que ha donat guerra fins l'últim minut.

Pretemporada · 24/08/22 · 20:00 h. · Municipal La Fontsanta

FONTSANTA FATJÓ 2 - 3 EUROPA

Acostumades a test davant equips d'igual o superior categoria, l'Europa s'ha enfrontat avui davant un Fontsanta Fatjó de Primera Nacional, categoria en què militaven les gracienques l'any passat. Camp petit i equip molt intens suposaven un gran repte per jugadores i cos tècnic. Tot i que el resultat no ha estat l'esperat (teòricament hauria d'haver estat més ampli en haver-hi una categoria de distància) les sensacions de la segona part han estat positives.

Primera Part

Domini escapulat amb pilota davant la Fontsanta, equip que ha sortit ordenat al darrere per a progressar en atac a través de les extrems. Angi ha avisat que avui anava a ser la seva gran nit amb una rematada de cap a centrada de Pili Porta, però en aquesta ocasió ha errat davant Andrea. Els condicionants externs han semblat tocar un Europa que ha dominat, però sense generar amb excessiu perill.

La Fontsanta ha respost amb una ocasió que no ha trobat porteria i Angi ha fet el segon avís amb un xut massa creuat que ha marxat per la dreta de la porteria rival. Una, dues i a la tercera ha anat la vençuda per a Angi, qui ha enviat endins una rematada de cap a la sortida d'un córner per avançar les gracienques.

Amb el primer al sac, Parker ha estavellat una pilota a l'exterior de la porteria d'Alba en la que ha estat l'última ocasió de la primera part abans del gol de Farreras, qui ha aprofitat una assistència de Clara després de gran acció individual per regatejar Andrea i, quasi sense angle, posar el 0-2 i l'avantatge per a les europeistes.

Les sensacions no tan positives de la primera meitat han donat pas a un Europa més agressiu en la pressió i encertat amb pilota. De nou, ha tornat a costar generar ocasions de perill clares i, de fet, la primera ha estat per la Fontsanta, qui ha enviat una centrada enverinada que Janet ha hagut de desviar amb els punys. La segona també ha estat local i aquesta vegada per marcar l'1-2 gràcies a la rematada de cap de Paula a plaer a la sortida d'un córner.

L'Europa s'ha refet del cop amb un tir de Bové que ha marxat desviat i amb el tercer gol de la tarda després d'una centrada de Fati, cop de cap posterior d'Abad i rebot als peus d'Angi qui l'ha enviat al fons de la xarxa per marcar també el seu particular 'doblet' de gols. Les escapulades han deixat així el mal sabor de boca del gol en contra.

No obstant això, i tot i dominar clarament la pilota jugant quasi tota la segona part a camp contrari, la Fontsanta ha trencat la sensació de poder de l'Europa amb un gol de falta quan el rellotge marcava el minut 92 de partit. María ha travessat la tanca defensiva de Janet, qui s'ha estirat però no ha pogut evitar el que ha estat el 2-3 definitiu.

FONTSANTA FATJÓ: Andrea, Alicia, Yael, Ángela, Parker, Valeria, Raquel, Francès, Lidia, Adame i Marteta... Han completat el partit i la convocatòria: Aitana, Anto, Cris, Olmo, María, Mary, Judith, Marina, Paula, Flopi i África.

EUROPA: Alba, Moyano, Chami, Pili Porta, Farreras, Anfrea Porta, Blanca, Maya, Clara, Carla i Angi... Han completat el partit i la convocatòria: Janet, Bové, Fati, Abad, Paula López, Mariona i Neus.

ÀRBITRE: Sonia Manzano Medina (Baix Llobregat).

TARGETES: Groga a Cris (Fontsanta Fatjó).

GOLS: 0-1 (Angi, 19'); 0-2 (Farreras, 38'); 1-2 (Paula, 57'); 1-3 (Angi, 77'); 2-3 (María, 92').

Quart amistós de pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Núria i Peque (lesió), Júlia i Ramos (molèsties), Manau i Jou (amb selecció espanyola de futbol platja), Queralt (febre) i Sara (motius laborals).

Partit disputat amb núvol i xafugor.

Quarta victòria de la pretemporada. Primer partit davant un equip que competirà aquesta temporada en categoria inferior.

Domini escapulat amb pilota davant la Fontsanta, equip que ha sortit ordenat al darrere per a progressar en atac a través de les extremsAngi ha avisat que avui anava a ser la seva gran nit amb una rematada de cap a centrada de Pili Porta, però en aquesta ocasió ha errat davant Andrea. Els condicionants externs han semblat tocar un Europa que ha dominat, però sense generar amb excessiu perill.
La Fontsanta ha respost amb una ocasió que no ha trobat porteria i Angi ha fet el segon avís amb un xut massa creuat que ha marxat per la dreta de la porteria rival. Una, dues i a la tercera ha anat la vençuda per a Angi, qui ha enviat endins una rematada de cap a la sortida d'un córner per avançar les gracienques.

Amb el primer al sac, Parker ha estavellat una pilota a l'exterior de la porteria d'Alba en la que ha estat l'última ocasió de la primera part abans del gol de Farreras, qui ha aprofitat una assistència de Clara després de gran acció individual per regatejar Andrea i, quasi sense angle, posar el 0-2 i l'avantatge per a les europeistes.