Nou Barris, tan difícil com sempre

24 Setembre 2020 Àngel Garreta
Castell intenta rematar a l'àrea Castell intenta rematar a l'àrea Àngel Garreta

Un Europa en quadre ha empatat (0-0) a 'la Bombonera' de la Via Júlia contra la Montañesa en el cinquè partit de la pretemporada.

Amistós Pretemporada · 24/09/20 · 19:30 hores · Mpal. Nou Barris · 300 espectadors

MONTAÑESA
0 - 0 EUROPA

Només quatre efectius a la banqueta, un d'ells el porter suplent... del Juvenil A. L'Europa viu uns dies negres amb les lesions i molèsties físiques derivades de la pretemporada i avui, al camp de la 'Monta', no ha pogut donar tot el refresc que hauria volgut als jugadors. El duel, complicat com tots els que es juguen contra els groc-i-negres en el particular historial escapulat, no ha tingut gols però sí algunes ocasions i un pal.

Només començar, en la jugada del primer córner a favor als dos minuts de joc, Albert Martí s'ha lesionat al turmell. Alfons Serra ha hagut d'entrar en el seu lloc i l'Europa que ha sumat un altre efectiu 'fora de combat'. Amb tot, l'equip ha presentat batalla contra una Montañesa recent tornada a Tercera i que no ha perdut ni un bri del seu tradicional ambient a la graderia i complicació dels espais a la gespa.

El terreny de joc, curt i estret, segueix molt controlat pels jugadors locals, que han tingut l'Europa pràcticament sense generar arribades en tot el partit. Al minut 12, Fode (que tornava a vestir l'escapulada) ha provat una centrada-xut que ha marxat fora. La ocasió més clara pels locals, una xilena d'Àlex a la sortida d'un córner que ha picat al lateral de la xarxa.

A l'Europa li ha costat trobar profunditat mentre la Montañesa ha sortit a la contra. La millor pels graciencs en tot el matx, al minut 42, quan una jugada assajada ha deixat Fode sol, obert a l'àrea gran, però veient com Segovia, amb el peu, impedia el 0-1.

Idees més clares pels escapulats a la segona part, no deixant arribar la Monta als darrers 20 metres amb tanta facilitat com al primer temps. De mica en mica, el conjunt local ha anat fent entrar cames més fresques, factor que no podia fer en iguals condicions l'Europa, amb una curta banqueta avui.

Al minut 73, Brian ha etzibat un cacau que ha petat al bell mig del travesser defensat per Sergio en l'opció més clara dels locals d'obrir la llauna. L'Europa ha tingut més mobilitat al mig del camp i contundència defensiva en les pilotes llargues, però no ha trobat en cap moment ni una opció clara a l'àrea visitant.

El xiulet final ha signat les taules d'un marcador electrònic que no s'ha mogut. El Primer Equip europeista descansarà el proper cap de setmana tot buscant recuperar efectius de cara a la recta final d'amistosos de la pretemporada.

MONTAÑESA: Segovia, Josua, Miguel, Àlex, Jaime, Ion, Erik, Omar, Ruy, Velillas i Brian... També han jugat: Dani, Soriano, Carles, Pau, Marc, Badri, Moha, Kuele, Hero i Santos.

EUROPA: Sergio, Guillen, Alberto, Castell, Guti, Pau López, Prats, Varona, Albert Martí, Fode i Ricki Vidal... També han jugat: Alon, Arnau i Alfons Serra.

ÀRBITRE: Àlex Gómez Meneses (Barcelona), assistit per Daniel Luque Ortuño i Ruben Serra Sanz (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Velillas (Montañesa).

GOLS: cap.

Cinquè amistós de la pretemporada 2020.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Briones, Uri, Nolla, David Jiménez, Cano, Sergi Pastells, Miki Poveda, Èric i Joan Marc (lesions/molèsties).

Ambient molt agradable.

Primera convocatòria amb el Primer Equip per a Aleix Ruiz, porter del Juvenil A. El duel Montañesa-Europa estava previst pel diumenge 20 de setembre, però el mateix matí un jugador local tenia febre i es va decidir ajornar el partit fins tenir els resultats PCR. L'indicatiu negatiu de Covid-19 va permetre la disputa del duel en la data d'avui.