Nou gols tot mirant a l'inici de la lliga

31 Agost 2017 Redacció
Bona pretemporada de les gracienques Bona pretemporada de les gracienques Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Clara i contundent golejada del Femení A escapulat en el darrer amistós de pretemporada (9-0 contra el Sant Quirze) i pensant ja en estrenar la lliga.

Amistós · 30/08/17 · 20:45 hores

9
- 0
SANT QUIRZE

A la primera part, un Sant Quirze organitzat va provocar que a l'Europa li costés enllaçar correctament en la darrera zona ofensiva, mostrant-se imprecís. No obstant, Clara va obrir el marcador amb un xut subtil i, a mida que els minuts van anar passant, les escapulades van acumular fins a nou ocasions, comptant dos travessers, abans de la segona diana, obra de Zaira, rematant a boca de canó una jugada combinativa.

A la represa, les locals van augmentar la renda ben aviat amb gols d'Anabel i Alcocer. Amb 4-0 el Sant Quirze va donar el partit per impossible i no va passar del seu camp gràcies a la pressió constant escapulada. Clara, Alcocer i Anabel (per partida doble), Moyano (que s'estrenava com a golejadora), Júlia i Pili van acabar d'arrodonir el 9-0 final d'un Europa que arriba amb molt bones sensacions a l'estrena de la lliga.

EUROPA: Ari, Kaky, Nany, Pou, Moyano, Laia Castilla, Andrea Porta, Clàudio, Sònia, Zaira i Clara... Van completar la convocatòria: Vintró, Sitjà, Eybis, Júlia, Alcocer, Abril, Pili Porta i Anabel.

SANT QUIRZE: Xamara, Alba, Yaiza, Rubi, Albita, Cristi, Marta Molina, Maria, Celia, Nerea i Abigail... Van completar la convocatòria: Teresa, Irantzu i Clara.

GOLS: 1-0 (Clara, 18'); 2-0 (Zaira, 43'); 3-0 (Anabel, 53'); 4-0 (Alcocer, 56'); 5-0 (Clara, 67'); 6-0 (Moyano, 68'); 7-0 (Júlia, 72'); 8-0 (Alcocer, 78'); 9-0 (Pili Porta, 82').