Nou triomf per a tancar la pretemporada

04 Setembre 2022 Àngel Garreta
Vilamitjana lluita davant l'exjuvenil europeista Biel Vilamitjana lluita davant l'exjuvenil europeista Biel Àngel Garreta

L'Europa ja pensa en l'inici de la Tercera RFEF després de la cloenda de la pretemporada guanyant l'Horta (2-3) a domicili.

Amistós · 04/09/22 · 20 h. · Mpal. Feliu i Codina · 200 espectadors

HORTA
2 - 3 EUROPA

Cap de setmana de bones sensacions amb una barreja de la primera plantilla i jugadors del Filial que han fet la pretemporada i que han participat del due d'avui a Horta amb el qual l'Europa dona per finalitzada la seva preparació de cara a un nou i segur que també emocionant campionat de lliga.

Als cinc minuts de partit, Molins ha tingut la primera ocasió en una rematada de cap fluixa a les mans del porter. Al quart d'hora l'Europa ha perdonat el primer en una rematada d'Arimany que ha sortit rebotada per a Molins i on el xut d'aquest ha anat a parar al segon pal per a Michael, qui a quatre metres de la porteria ha xutat per sobre la creueta.

Res més no ha passat durant més d'un quart d'hora al Feliu i Codina més enllà d'un intent del local Colomer pels hortencs. Al minut 38, però, per fi s'ha estrenat el compte de gols del matx: Víctor Vilajosana ha centrat per la dreta i al segon pal, Molins ha rematat dins a plaer. Era el 0-1 amb què s'ha arribat al descans.

Al primer minut del segon temps Vilajosana ha tingut una bona ocasió des de la frontal, però el seu xut ha marxat desviat. Al minut 51, en una acció desafortunada per l'Horta, una centrada de Michael ha acabat en gol en pròpia porta de Samu en intentar refusar de cap. Amb el 0-2 l'Europa ha gaudit d'un partit que semblava ja més que controlat, més encara quan al minut 69 Arimany, de cap a la sortida d'un córner rematant al segon pal per a creuar al primer, ha fet el 0-3.

Amb un marcador que semblava ja impossible de remuntar, l'Horta ha acabat posant emoció al matx amb dos gols de dos exjugadors, un de la primera plantilla i l'altre del Juvenil A: primer ha fet diana Vives -a un quart d'hora pel final- i a dos de complir-se el temps reglamentari ha estat Iñaki qui ha apropat els hortencs a l'empat. Aquest, però, no ha acabat tenint lloc.

HORTA: León, Samu, Josa, Jordi, Ao, Colomer, Yago, Iker Vaquera, Iñaki, Bassols i Pol Lluvera... Han completat la convocatòria i el partit: Aleix Ruiz, Bezis, Varese, Vives, Monsó, Ian i Biel.

EUROPA: Joel Ruiz, Molins, Alberto, Joel Arimany, Vilajosana, Carlos, Vilamitjana, Aldabó, Manel, Michael i Morlans... Han jugat a la segona part: Pau López i Adri Gené... Han completat la convocatòria sense jugar: Marc Vito, Sergi Pastells, Mario Campeny, Galeano, Nolla, Castell, Gené, Kilian i Cano.

ÀRBITRE: Alfonso García Calbo (Barcelona), assistit per Raúl García Pérez i Pau Ruiz Montes (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Iñaki (Horta) i Aldabó (Europa).

GOL: 0-1 (Molins, 38'); 0-2 (Samu -pp-, 51'); 0-3 (Joel Arimany, 69'); 1-3 (Vives, 75'); 2-3 (Iñaki, 88').

Amistós de Pretemporada.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Prats (seguint el seu procés de recuperació) i Aliaga (cop al turmell).

Partit disputat sota un clima prou agradable.

Vuitè partit de la pretemporada, sisè de caràcter amistós i darrer de preparació abans de la lliga.