Nova victòria a domicili per a l'Europa B

20 Setembre 2020 Redacció
Imatge d'arxiu de l'amistós contra el Can Vidalet Imatge d'arxiu de l'amistós contra el Can Vidalet Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Filial de l'Europa segueix sumant experiències a la pretemporada. Aquesta tarda, victòria a domicili per 2-3 davant el Sabadell Nord.

Amistós Pretemporada · 20/09/20 · 19 hores

SABADELL NORD
2 - 3 EUROPA

Primer temps de clar domini gracienc, no només sobre la gespa sinó, des del primer minut, també al marcador. I és que en la primera ocasió, centrada de Marc Muñoz que Arnau Pons ha rematat al fons de la xarxa per signar el 0-1. El Sabadell Nord ha semblat no saber encaixar el domini visitant i el desavantatge al marcador, fet que ha acabat amb una lesió del turmell de Víctor Vilajosana.

El primer temps, però, encara ha deixat dos gols més: l'empat dels locals al minut 23 i, deu minuts més tard, l'1-2 de l'Europa, fruit d'una gran jugada d'Albert Bernabeu que Arnau Pons ha finalitzat. A la represa, l'Europa ha fet el tercer ràpid, als quatre minuts. Una acció combinada de l'Europa l'ha enviat al fons de la xarxa Joan Forcadell.

No obstant, el Sabadell Nord no ha trigat a reaccionar i, dos minuts més tard, ha posat el 2-3 al marcador, resultat que, tot i els minuts per endavant, ja ha estat definitiu. En el que ha restat de segona part, solvència de l'Europa a nivell defensiu i duel disputat de tu a tu.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Gonchi, Shin, Vargas, Fàbregas, Marc, Eiji, Forcadell, Albert, Pons, Víctor i Jon... Han completat la convocatòria: Morlans, Madiop, Pol, Tito, Kengo, Castells, Nil, Marçal i Ricki.

Cinquè amistós de la pretemporada 2020.

Quarta victòria en cinc partits de pretemporada. El Filial encara no coneix la derrota aquest estiu.