Nova victòria de l'Europa B

29 Agost 2019 Redacció
Caldú, autor del gol del triomf Caldú, autor del gol del triomf Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

El Filial del CE Europa segueix avançant en la seva particular pretemporada d'estiu. Ahir a la nit, triomf per 0-1 contra el Can Trias.

Amistós · 28/08/19 · 21 hores

CAN TRIAS
0 - 1 EUROPA

De mica en mica el segon equip sènior de l'Europa va perfeccionant els automatismes a mida que avança en la disputa d'amistosos. L'inici de l'encontre va ser de domini del Can Trias però amb molt poca verticalitat. El Filial escapulat, quan robava pilota, creava perill, com en l'acció del gol, passat el quart d'hora, quan Caldú va aprofitar una centrada per clavar un gran gol per l'escaire.

Amb la diana, l'Europa va començar a dominar però sense noves ocasions clares fins al descans. A la represa l'Europa va seguir estant a bon to, però sense finalitzar jugades. Per part dels locals, ocasió clara quan un rival li va robar la pilota a Osorio dins l'àrea i va acabar caient a terra. El Can Trias va reclamar penal per aquesta acció.

La fitxa tècnica del partit segons acta FCF

CAN TRIAS: Pol, José Luís, Mohamed, Xavier, Èric, Achraf, Javier, Abderrahman, Álvaro i Òscar... Van completar l'equip i la convocatòria: Marc, Juan, Àlex, Fernando, Gabriel, José Nabil i Jordi.

EUROPA: Lluís, Gerard, Àlex Gràcia, Ricki, Osorio, Kengo, Caldú, Miró, Ignasi, Pau i Pol... Van completar l'equip i la convocatòria: Tomás, Javi, Roldan, Ivan Ariel i Vilajosana.

ÀRBITRE: Xavier Roca Rodríguez (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Òscar (Can Trias).

GOLS: 0-1 (Caldú, 18').