Pluja... però de gols!

19 Agost 2021 Xavi de la Ossa
Foto de grup després de guanyar el partit Foto de grup després de guanyar el partit Xavi de la Ossa

L'Europa signa la seva primera victòria (1-4) en el quart partit de pretemporada al camp del Seagull. Les gracienques han tornat a mostrar una gran versió que han potenciat amb efectivitat en atac.

Pretemporada · 19/08/21 · Mpal. de Badalona · 18 h.

SEAGULL 1 - 4 EUROPA

La previsió del temps marcava pluja, però al final l'Europa ha pogut gaudir d'un gran partit a Badalona amb sol i bona temperatura. El que sí que hi ha hagut són gols, en un partit on les escapulades han tornat a deixar molt bones sensacions, rubricades aquesta vegada amb una victòria contundent davant un Seagull que, igual que els altres dos rivals d'aquesta pretemporada, competeix a Reto Iberdrola.

Primera Part

Les gracienques han sortit a la gespa del Municipal de Badalona amb molt intenses, les idees clares i buscant incomodar el Seagull des de la sortida de pilota. Al cap de cinc minuts d'haver començat Codi ha vist com li anul·laven un gol per posició antireglamentària. Les badalonines han fet una passa endavant i han equilibrat un partit amb molta disputa al mig del camp. Chami ho ha intentat abans de la pausa d'hidratació, però la pilota ha marxat fora.

Després de la pausa d'hidratació, l'Europa s'ha acomodat al partit i ho ha demostrat amb constants ocasions de perill. Primer ha estat Abad amb un xut potent, després Navas amb definició creuada que s'ha trobat l'estirada d'Itziar i tot seguit la mateixa Navas ha filtrat cap a Bové, que ha definit a la perfecció per avançar l'Europa al marcador. Amb el temps mínim per assimilar l'avantatge en el marcador, Andrea Porta ha marcat el segon de la tarda.

Però les de Bacardit no tenien prou i ha estat Codi qui ha arrodonit la primera part amb un xut alt que ha agafat la portera del Seagull avançada. L'Europa ha marxat al descans amb un 0-3 a l'electrònic.

La represa ha portat un partit igualat, amb un Seagull que ha començat portant el pes de les aproximacions, amb una ocasió molt clara d'Alba Gordo, que ha enviat dues faltes directes al travesser. Tret d'aquestes dues ocasions, les gavines s'han trobat amb una gran versió de Núria. L'Europa, que ha mantingut les bones sensacions de la primera part, ha fet el quart al minut 55 amb un xut de Mar que s'ha colat per la dreta d'Itziar.

Lluny de relaxar-se, l'equip gracienc ha seguit pressionant i intentant ampliar distàncies. Vale per la banda esquerra ha tornat a generar molt de perill i poc li ha faltat per materialitzar-lo. Cap al final del partit, les escapulades han apujat la intensitat i Andrea Porta ha provat de consolidar les bones sensacions amb un xut des de l'esquerra, però la pilota ha anat a parar a la xarxa lateral.

Quan el partit semblava tancat, Claudia Merino ha tingut un mà a mà davant Núria i ha definit a la perfecció per posar el gol del Seagull al marcador. No obstant això, l'Europa ha acabat el partit mossegant el seu rival i emportant-se la victòria.

SEAGULL: Itziar, Laura, Maitane, Jou, Merino, A. Gordo, Valeriano, Rocío Serrano, Alba Pomares, Andrea Alcaide i Julia... Han completat el partit i la convocatòria: Alba, Blanca, Andrea Martínez, Adriana Manau, Carla i Autero

EUROPA: Núria, Abad, Chami, Míriam, Vale, Esther, Navas, Pili Porta, Andrea Porta, Bové i Codi... Han completat el partit i la convocatòria: Peque, Júlia, Coral, Carla, Mar, Montse Amella i Mariona Gámez.

ÀRBITRE: Ester Erra Leiva, assistida per Carla Bonet Masramon i Andrea Montero Díaz.

GOLS: 0-1 (Bové, 38'); 0-2 (Andrea Porta, 40'); 0-3 (Codi, 43'); 0-4 (Mar, 55'); 1-4 (Claudia Merino, 79')

Quart partit de la pretemporada.

Partit disputat amb sol i bona temperatura tot i la previsió de pluja.

Júlia, Abad i Coral han disputat els seus primers minuts aquesta pretemporada. Ha participat del partit amb la samarreta de l'Europa Navas, jugadora a prova.