Positiu empat per començar

Fran Bea, autor del gol Fran Bea, autor del gol Àngel Garreta

Un gol de Fran Bea fa bo l'empat (1-1) que l'Europa ha obtingut a San Fernando en el primer partit de la promoció d'ascens.

Play-off a 2a B · 1/4 F (anada) · 22/05/16 · 19 hores · Estadio Iberoamericano · 2.900 espectadors

SAN FERNANDO
1 - 1 EUROPA

El primer gol en quinze anys a domicili en un play-off d'ascens a Segona B pot valer el seu pes en or. L'Europa torna cap a Gràcia amb un marcador que, de forma temporal, li és favorable amb la vista posada a passar de ronda. Partit obert dels dos equips amb opcions de locals i visitants per tancar-lo amb un altre marcador.

Primera Part

Lògic inici amb força de l'equip local durant els primers cinc minuts, amb ganes d'agradar la seva parròquia. No obstant, l'Europa ha tingut les dues primeres oportunitats, incloent el gol. Primer, al minut 6, Padilla ha centrat i Fran Bea ha rematat alt de primeres. No ha perdonat el migcampista escapulat a la segon opció. Padilla ha xutat, el porter ha refusat amb la mà, la pilota ha quedat morta per a Abel Rita qui, intel·ligentment, ha vist arribar Fran Bea en cursa. Li ha picat en curt la pilota i aquest no ha perdonat, foradant la porteria.

Els locals han reaccionat i han gaudit de dues opcions, la primera una pilota que s'ha passejat sense rematador i la segona un xut de Tati Maldonado, lliscant a l'àrea petita, que ha sortit rebotat, ha agafat Gianni a contrapeu però aquest ha pogut reaccionar amb una mà salvadora. La nota més negativa del partit ha arribat al minut 24, quan fruit d'una entrada a la banda, Poves ha hagut d'abandonar el camp lesionat amb el turmell esquerre molt inflat. Cal seguir amb atenció l'evolució de la lesió. Fins al final del primer temps, cap acció destacada que hagi pogut incidir en el marcador.

Segona Part

El San Fernando no esperava un Europa molt ofensiu a la represa. De fet, el conjunt escapulat podria haver mig sentenciat el matx al minut 51 en una acció de pilota a l'espai per a Abel Rita. El punta, entrant a l'àrea, ha encarat el porter però ha acabat xutant sobre el cos de Fran. Poc després, Nils ha centrat i Sergio Castillo gairebé es fa gol en pròpia porta. Fran, in extremis, ho ha evitat.

Quan més ordenat estava l'Europa i els minuts han anat passant pel mal dels locals, ha arribat el gol de l'empat. Pilota centrada per l'esquerra i refusada en primera instància. La pilota ha quedat morta al segon pal i Ivan, entrant amb força amb el cap, ha enviat la seva rematada al fons de la xarxa.

Amb la moral del gol, l'Europa ho ha passat malament fins al final. Pepe Carmona ha fallat una clara ocasió a porteria buida i Ceballos, ja en l'afegit, ha fet el mateix amb una rematada de cap en planxa que, incomprensiblement i pel bé de l'Europa, no ha trobat porteria. Amb el xiulet final l'Europa ha certificat un bon resultat davant un bon equip. El Nou Sardenya decidirà.

SAN FERNANDO: Fran, Sergio Ceballos, Amarito, Pablo Vázquez, Sergio Castillo, Jorge Herrero (Iván, 60'), Lolo Garrido, Ñoño (Francis, 79'), Tati Maldonado (Pepe Carmona, 60'), Dani Martínez i Édgar.

EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López, Uri, Fran Bea (Àlex Fernández, 62'), Padilla, Abel Rita (Rovira, 77'), Poves (Guzman, 24') i Nils.

ÀRBITRE: Salvador Alcaraz Yáñez (Ceuta), assistit per Jorge Villanua Gaona i Jalid Mohamed Riani El Khasa (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Amarito i Dani Martínez (San Fernando) i a Padilla i Àlex Fernández (Europa).

GOLS: 0-1 (Fran Bea, 9'); 1-1 (Ivan, 81').

Partit d'anada dels quarts de final del play-off d'ascens a Segona B.

Per l'Europa no han pogut formar part de la convocatòria: Gabriel Vidal, Ivan Vidal, Josa, Javi Iglesias, Lozano i Montoro (decisió tècnica).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: Rubi i el porter Fer / Pel San Fernando han restat a la banqueta: Gabi i el porter Zamora.

Partit disputat a bona temperatura i amb sol.

L'Europa marca el primer gol a domicili en un play-off des de 2001.