Pretemporada finalitzada amb un nou triomf

31 Agost 2017 Redacció
El porter Joan Compte en l'amistós contra el Sants El porter Joan Compte en l'amistós contra el Sants Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

La victòria per 2-3 de l'Europa B al camp del Sant Joan Despí tanca una excel·lent pretemporada impecable on l'equip no ha perdut cap partit.

Pretemporada · 30/08/17 · 20:30 hores

SANT JOAN DESPÍ
2 - 3 EUROPA

Sis victòries en els sis darrers partits i un empat en el primer compromís d'estiu és l'immaculat balanç europeista d'aquesta pretemporada. El darrer matx, però, va començar amb derrota als primers minuts. El Sant Joan Despí, amb jugadors d'ofici i potents en atac amb el joc directe, va treure suc d'aquesta característica. Així, al minut 3, els locals es van avançar en un mal refús que va aprofitar Alan per marcar de xut potent des de fora l'àrea.

A partir del minut 20, els joves jugadors escapulats van començar a dominar mçes el joc i, gràcies a una jugada ben combinada, Torrentbó va fer l'empat a centrada de Soto. No obstant, als darrers deu minuts del primer temps, Mohamed va aprofitar la superioritat física en un córner per avanar el Sant Joan Despí amb el cap. A la represa, la millora en el joc de l'Europa B va tenir recompensa al marcador. L'empat el va posar De la Iglesia amb un xut potent des de la frontal de l'àrea després d'una bona jugada per banda de l'equip.

El definitiu 2-3, obra de Dani Jares, va tenir lloc al minut 77. El davanter escapulat va connectar amb el cap un servei de cantonada per decidir el matx. El darrer test de la pretemporada mostra el bon nivell del Filial fins al moment. Tocarà demostrar-ho en un grup 2 de Segona Catalana ple de 'cocos'.

La convocatòria del partit

SANT JOAN DESPÍ: Kevin, Alejandro, Roy, Ivan Álvarez, Alejandro, Pastor, José Antonio González, Pau, Mohamed, Alan i Gallart... Van completar la convocatòria: De la Peña, Roldán, Ruiz, David Martínez, Jordi Dot, Ratmir, Guillem Navarro i Guillermo Borja.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Dani Jares, Marc Vicente, Pol, Soto, Camps, Torrentbó, Ayllon, Casposa i Enrique... Van completar la convocatòria: Ignasi, Kevin i De la Iglesia.

GOLS: 1-0 (Alan, 3'); 1-1 (Torrentbó, 28'); 2-1 (Mohamed, 35'); 2-2 (De la Iglesia, 68'); 2-3 (Dani Jares, 77').