Primer amistós, primer trofeu

03 Setembre 2022 Redacció
Estrena victoriosa Estrena victoriosa Maria Vidal

El Filial masculí s'ha imposat 0-2 a l'At. Sant Pol en la IVa edició del Trofeu Centenari en el seu primer amistós d'estiu.

Pretemporada · Amistós · 03/09/22 · Mpal. Sot de Bagueny · 19 h.

AT. SANT POL
0 - 2 EUROPA

El matx ha estat clarament dominat per l'Europa al primer temps. La possesió de pilota ha estat clarament decantada cap als joves jugadors de Jonathan Ruiz. El Sant Pol, per la seva banda, ha intentat dur el perill a la contra, però més enllà d'una ocasió al minut 30, la resta han caigut totes del cantó gracienc, arribant a perdonar Sergi -en dues ocasions-, Buba i Jandro. A un minut per arribar al descans, però, el mateix Jandro ha fet el 0-1. Gabi ha recollit una pilota que li ha servit per arribar a l'àrea i encarar el porter. El xut, rebotat en el sotapals local, l'ha caçat Jandro per fer gol al segon itent.

A la represa, la segona meitat ha marcat un ritme més aviat fluix en general. Amb un Europa totalment canviat a la segona meitat i amb un Sant Pol que ha posat sobre la gespa l'equip més pressumiblement titular, el domini clar dels graciencs dels primers 45 minuts ha anat minvant. Els locals, que han pujat també un grau el nivell del contacte físic, han pressionat veient que el duel se'ls hi escapava, més encara quan Boriko ha fet el 0-2 al minut 67 rematant un córner.

A la finalització del matx, Kengo, exercint de capità, ha recollit el trofeu que ha acreditat l'Europa com a guanyador del matx.

SANT POL: Cano, Xavi, Conesa, Jaume, Carreras, Waggeh, Pacheco, Riera, Casals, Ferrand i Esperalba... Han completat la convocatòria i el partit: Mestres, Fargas, Sauleda, Planas, Rodri, Aliou, Viñas, Ibern i Marc.

EUROPA: Pol, Youg, Sicu, Marcel, Dani, Kone, Jandro, Cabezas, Gabi, Sergi i Buba... Han completat la convocatòria i el partit: Shinn, Soler, Boriko, Sascha, Kengo, Osama, Reu, Mazem, Cucu, Dil i Bilal.

GOLS: 0-1 (Jandro, 44'); 0-2 (Boriko, 67').

Amistós de Pretemporada.

Primer partit de l'estiu per a l'Europa B. L'equip escapulat ha guanyat el IV Trofeu Centenari de l'equip local. Per part de l'Europa, el president Víctor Martínez ha fet entrega al Sant Pol d'una placa commemorativa.