Primer triomf d'estiu de l'Europa B

29 Agost 2015 Redacció
Chispas, autor del primer gol Chispas, autor del primer gol Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

Després de quatre partits, signats amb dos empats i dues derrotes, el Filial del CE Europa ha aconseguit aquesta tarda el primer triomf de la pretemporada al camp del Júnior (1-2) amb gols de Chispas al primer temps i Jordi Borrull al segon.

Amistós · 29/08/15 · 18 hores

JÚNIOR 1 - 2 EUROPA

Partit jugat sota una calor asfixiant, amb una primera part de domini escapulat, amb gol marcat per Chispas de penal just per falta dins l'àrea a Carlos Torrentbó. Segona part amb joc més lent, amb un filial més replegat i amb una jugada de contraatac on ha arribat el 0-2, gol de Jordi Borrull que ha definit molt bé amb un xut des de fora l'àrea. Faltant 20 minuts el Júnior marcava un sensacional gol de xut quasi des del mig del camp que ha agafat per sorpresa al jove porter juvenil Tomàs.

Al final la calor no ha permès veure un gran matx però la victòria és bona per agafar bones sensacions i confiança. Al Filial li cal seguir treballant per començar una lliga que de ben segur serà molt complicada. La Segona Catalana ja comença a exigir a totes les plantilles.

La fitxa tècnica · Acta de la FCF

JÚNIOR (equip inicial): Quim Nadal, Arago, Daniel, Mosquera, Vebegas, Ignacio Moretones, Rion, Romero, Domingo, Barbudo i Crespo... Banqueta: Cosialls, Mayol, Alonso, Torras i Abu.

EUROPA (equip inicial): Tomàs, Guillem, Kevin, Alberto, Fidi, Chispas, Ferran, Xavi Camps, Torrentbó, Rodón i Blanes... Banqueta: Cuadrado, Antonio, Valdés, Keito i Jordi Borrull.

GOLS: 0-1 (Chispas -p-, 22'); 0-2 (Torrentbó, 71'); 1-2 (Domingo, 73').