Quatre cops contra la fusta

28 Agost 2021 Àngel Garreta
Darrer partit a casa de la pretemporada Darrer partit a casa de la pretemporada Àngel Garreta

Fins a quatre vegades ha topat l'Europa amb la fusta en el 0-0 davant l'Olot al Nou Sardenya en un matx molt distret i competit.

Pretemporada · 28/08/21 · 18 h. · Estadi Nou Sardenya · 450 espectadors

0 - 0 OLOT

Sens dubte, aquesta és la pretemporada dels pals. Set vegades hi ha topat l'Europa aquest estiu, quatre en el partit d'avui.

Ha sortit amb empenta l'Europa al primer temps amb un equip farcit dels pilars que la temporada passada van guanyar la lliga i obtenir l'ascens. Una centrada de Jordi Cano al minut 7, a la qual no ha arribat David Jiménez i una rosca de Sergi Pastells, al minut següent, han estat les primeres aproximacions.

Al minut 10 de partit, ocasió claríssima: combinació molt estètica entre Alfons Serra i David Jiménez que ha finalitzat amb una passada del primer a Ricki Vidal qui, amb tot a favor amb el control de pilota, ha acabat xutant alt. No s'ha quedat de braços creuats l'Olot, qui al minut 12 ha tingut opció d'obrir el marcador quan Kilian s'ha quedat sol davant Sergio, enviant el seu xut als núvols.

Deu minuts més tard, primers dos pals de la tarda per a l'Europa: córner que en prinera instància remata Ricki Vidal al travesser i, caient el cuir al segon pal, Sergi Pastells ha connectat amb el cap, fent botar la pilota a terra i veient com aquesta anava a petar a la creueta de la porteria. Al minut 26, Ricki Vidal ha posat a prova el porter Batalla, qui s'ha estirat per refusar de punys un fort xut creuat.

El tram final del primer temps ha dut emoció. En primer lloc, el tercer pal de l'Europa en un córner que Campeny ha pentinat ajupit i que ha picat a la fusta per acabar a mans del porter. Acte seguit, falta d'entesa de la defensa gracienca amb Sergio que ha aprofitat el davanter Sergi Arranz. Sobre el bot de la pilota, el punta de l'Olot ha volgut culminar la jugada fent una elàstica tissora que, per sort, ha acabat sense trobar porteria.

Onze jugadors diferents sobre la gespa ha disposat l'Europa a la represa. El porter Troya ha intervingut de forma decisiva al minut 53 com a resposta a un fort xut de Vilanova. L'encontre, sens dubte, ha tingut tots els ingredients per a una gran tarda de futbol i només han faltat els gols, merescuts a totes dues bandes, en especial la local.

Gabi León, jugador de l'Europa B, ha forçat un córner en una bona rematada i al minut 64, un xut de rosca de Víctor Vilajosana, capità del Filial de l'Europa, ha acabat... Al pal, efectivament! El quart de la tarda pels locals.

Fins arribar al final del matx, poques accions amb arribada clara a cap de les dues àrees i un intent final de l'Olot de tenir més la pilota en zona de tres quarts ofensiva, però sense poder arribar a l'àrea gracienca amb opcions reals de crear perill.

EUROPA: Sergio, Sergi Pastells, Guti, Àlex Cano, Campeny, Uri, Jordi Cano, David Jiménez, Pau López, Alfons Serra i Ricki Vidal... Han completat el partit i la convocatòria: Troya, Alberto, Javi Solsona, Prats, Marc Esteban, Castell, Coro, Chava, Pol Morlans, Víctor Vilajosana, Gabi León i Alan.

OLOT: Batalla, Ot, Gerard, Ayala, Blázquez, Sergi Arranz, Vilanova, Ferri, Xavi Ferrón, Kilian i Bigas... Han completat el partit i la convocatòria: Torra, Eloi Amagat, Moha, Callís, Zaka, Terma, Pedrosa i Marc Pijuan.

ÀRBITRE: Gerard Brull Acerete (Girona), assistit per David Monge González (Terres de l'Ebre) i Josep Ollé Lladó (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Jordi Cano i Prats (Europa) i a Sergi Arranz, Xavi Ferrón i Kilian (Olot).