Raillo fa el gol de la selecció en l'empat davant el Martinenc a Sant Boi

La celebració del gol de Raillo La celebració del gol de Raillo FCF

Tercer amistós de la 'CatUEFA' i tercer empat, en aquesta ocasió a Sant Boi de Llobregat contra el Martinenc de Primera Catalana (1-1).

Amistós · 29/10/17 · 21:15 hores · Mpal. Joan Baptista Milà

CATALUNYA
1 - 1 MARTINENC

En la seva preparació de la primera fase estatal de la Copa de Regions UEFA, Catalunya va tornar a signar taules. Sant Boi, escenari d'aquesta fase, va acollir l'amistós del combinat català amb quatre escapulats a la llista. El capità Cano -capità a l'Europa i a la selecció- va jugar d'inici. Raillo, autor del gol català, i Javi Navarro ho van fer a la segona part. David Jiménez no va prendre part del partit.

Els gols van arribar al segon temps. Raillo va obrir la llauna al minut 55 i, quan el partit agonitzava, Èric Blasco -exjugador de l'Europa i format a la base gracienca- establia l'empat al minut 90. Catalunya competirà en aquesta primera fase de la 'CRU' durant el pont de desembre per la qual cosa no hi haurà lliga a Tercera el 9 i 10 d'aquest proper mes.

CATALUNYA: Andrés, Javi Iglesias, Cano, Putxi, Aitor Lario, Diego, Padilla, Álex Fernández, Nils, Sergi Moreno i Collado... També van jugar: Manuel Martín, Cárdenas, Guillem Castell, Aliaga, Raillo, Javi Navarro, Toni Cunill, Sergio Castillo, Velillas, Ton Alcover i Juanma Miranda.

MARTINENC: Barragán, Santesteban, Villegas, Marc Esteve, Sergio Campos, Ariel, Kilian, Montejo, Marc Collins, Roland Garros i Miki Poveda... També van jugar: Adri Buetas, Marc Martínez, Varese, Roberto Carlos, Grimau, Dani Antolinez, Espinosa, Adrià Ruiz, Èric Blasco, Alabau i Adrià Felius.

ÀRBITRE: José Javier Gómez López, assistit per Francisco José Cuevas Cámara i Víctor Moreno Martín.

TARGETES: Grogues a Guillem Castell i Velillas (Catalunya) i a Marc Martínez (Martinenc).

GOLS: 1-0 (Raillo, 55’); (Èric Blasco, 90’).

Amistós de la selecció catalana amateur UEFA.

Tercer partit de preparació de la primera fase estatal de la competició.