Recital ofensiu a domicili

Recital ofensiu a domicili David Vilajoana, tècnic de l'Europa B

El filial va tancar bé el cap de setmana, guanyant dos partits disputats en menys de divuit hores de diferència. L’Espluguenc B, que militarà a Quarta Catalana, no va poder en cap moment igualar la qualitat dels visitants. L'Europa es va imposar per un clar 0-6.

Amistós · 31/08/14 (12 H)

ESPLUGUENC 0 - EUROPA 6

Les cames pesaven i al principi es va notar. L’Espluguenc, més fresc que els visitants, es va plantar darrere i dificultava la circulació de pilota visitant. Tot just passaven deu minuts, però, que el lateral Cuadri s’encarregava d’inaugurar el marcador amb un llançament de falta executat magistralment amb la cama esquerra. Poc aportava ofensivament l’equip local, mentre que l’Europa disposaria encara d’alguna clara ocasió a les botes de Borrull, Carlos i Josa.

El mig centre, en un segon intent en el darrer minut de la primera part, arribava des de segona línia i culminava amb un xut ras una bona jugada de Carlos. A la segona part les coses no van canviar i la superioritat local va ser minut rere minut més evident. Tres canvis a la mitja part i altres tres passat un quart d’hora van aportar frescor al joc i els gols van anar caient per inercia. Al 63’ Carlos feia una gran jugada individual i superava amb un potent xut la porteria rival.

Dos minuts després Iván feia pujar el quart al marcador a la sortida d’un córner. Guillermo, aprofitant una bona passada de Carlos i Víctor, de penal, van ser els encarregats de tancar la golejada en un partit que no va tenir més història.

ESPLUGUENC: Fran, Òscar, Caballero, Alfredo, Molina, Sieso, Fuentes, Edgar, Pol, Forta, Paquito… També van jugar: Esteban, Rafa, Tamayo, Enrique, Toni, Sergio, Charli, Gerard, Joseph.

EUROPA: Álvaro, Kevin, Iván, Alberto, Cuadri, Josa, Antonio, Villo, Carlos, Borrull, Ferran… També van jugar: Enric, Fidi, Guillem, Martí, Eric, Guillermo.

GOLS: 0-1 (Cuadri, 10’); 0-2 (Josa, 45’); 0-3 (Carlos, 63’); 0-4 (Iván, 65’); 0-5 (Guillermo, 75’); 0-6 (Víctor (p), 80’).