Sense encaixar de jugada durant 1.159 minuts

El gol de Figueres, el primer encaixat de jugada en tres mesos El gol de Figueres, el primer encaixat de jugada en tres mesos Sònia Pérez

L'Europa va encaixar ahir al Nou Sardenya un gol de jugada elaborada. No en rebia des de feia un mes exacte (3 de gener). Un total de 12 partits i 1.159 minuts encaixant només a pilota aturada.

El conjunt gracienc sumava, fins ahir, tota la segona volta sense rebre un gol de jugada. Concretament des del minut 33 de la jornada 19 -que tancava la primera volta- amb la diana de l'exjugador Pedro Bilbao a Granollers i que suposava el temporal 2-0 de l'equip local en un partit que l'Europa va capgirar fins el 2-3.

Des de llavors i fins el gol d'Adrià Casanova al minut 23 del partit d'ahir, 1.159 minuts de lliga disputada han transcorregut amb l'Europa encaixant gols només d'estratègia, falta directa o penal. Un fet que parla molt, i bé, de la capacitat defensiva d'un equip al que és molt complicat arribar-li fins la cuina per fer gol. Repassem dins la següent taula els detalls d'aquesta ratxa: