Solvent victòria a Terrassa

03 Setembre 2018 Redacció
Imatge d'arxiu del primer partit de pretemporada Imatge d'arxiu del primer partit de pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Femení A escapulat va posar punt i final a la seva particular pretemporada amb un clar 0-3 a Terrassa en partit disputat ahir.

Amistós · 18 hores

TERRASSA
0 - 3 EUROPA

El duel no va tenir gols al primer temps, si bé Andrea Porta va desaprofitar una pena màxima al minut 10 de l'encontre. El Terrassa, per la seva banda, defensava en camp propi tot buscant el posterior joc directe. El domini va ser escapulat, però sense massa ocasions més.

A la represa, la fatiga va passar factura a les egarenques i, amb espais, van arribar els gols. Zaira va foradar la xarxa en primera instància al minut 17 de la represa i, a partir d'aquí, van caure els gols de Clàudia i, al darrer minut, de la pròpia Zaira per tal d'arrodonir el marcador. El proper cap de setmana ja comença la lliga.

TERRASSA: Houda, Carla, Yael, Salima, Megumi, Ainhoa, Judit, Patricina, Cristina, Laura i Alexia... També van jugar: Paula, Nuria, Sara i Marta.

EUROPA: Ari, Anna Sitjà, Júlia, Pili Porta, Míriam, Laia, Andrea Porta, Ari Lara, Naira, Clara i Xiki... També van jugar: Mei, Moyano, Anna Fusté, Clàudia, Alcocer i Zaira.

ÀRBITRE: Cristian Ramos Murcia (Vallès Occidental).

TARGETES: Groga a Anna Fusté (Europa).

GOLS: 0-1 (Zaira, 62'); 0-2 (Clàudia, 79'); 0-3 (Zaira, 89').