Taules del Filial contra un Segona Catalana

Taules del Filial contra un Segona Catalana Bon partit dels homes de David Vilajoana

Segon compromís de l'Europa B en aquesta pretemporada, oferint un duel equilibrat contra un Segona Catalana que va proposar un joc directe i físic. Es va avançar el Catalònia als vuit minuts, però l'Europa va empatar a quatre pel descans. A la segona part no es va moure el marcador.

Amistós · 24/08/14 (19:30 H) · Camp de l'Àliga

EUROPA 1 - CATALÒNIA 1

Arran d'un córner mal defensat i aprofitant la superioritat en centímetres, el Catalonia va fer el 0-1 al Camp de l'Àliga, obra de Ruben Anaya. Tot i això, l'Europa va matenir el nivell de pressió i intensitat i, després d'una incorporació en atac de Cuadri, aquest va ser objecte de penal. Borrull no va fallar des dels onze metres.

A la represa, molt bon joc del Filial europeista, amb nombroses ocasions clares de gol errades, fins i tot un penal, però la manca de precisió -fruit del moment de la pretemporada- va fer que el resultat de 1-1 fos definitiu. La línia d'evolució que ofereix l'equip és positiva.

Europa: Álvaro, Cuadri, Alberto Martín, Èric, Borrull, Kevin, Antonio, Bruno, Chispas, Carlos i Guille Suárez... Van completar la convocatòria: Guillermo Albert, Fidi, Roger i Estavillo.

Catalònia: Jaume, Ruben Anaya, Enrique, David, Gabriel, Marc, Albert Carol, Arnau, Íñigo, Paz i Adrià...Van completar la convocatòria: Carlos, Albert Pasquina, Sergi i Oriol.

Àrbitre: Marc Prats Aznar.

Targetes: Grogues a Antonio (Europa) i a Carlos (Catalònia).

Gols: 0-1 (Ruben Anaya, 8'); 1-1 (Borrull -p-, 41').