Taules en el primer amistós de la CatUEFA

Raillo, en una ocasió cara a cara amb el porter del Badalona Raillo, en una ocasió cara a cara amb el porter del Badalona FCF

La selecció catalana amateur UEFA va empatar ahir a Badalona (2-2) contra el conjunt local de Segona B en el seu primer amistós.

Amistós · 04/10/17 · 20:30 hores · Estadi Municipal Badalona

BADALONA
2 - 2 CATALUNYA

Amb Raillo i David Jiménez a l'onze titular i el capità (de l'Europa i de la selecció) Álex Cano i el davanter Javi Navarro participant del segon temps, la CatUEFA va signar taules en el seu primer partit de cara a preparar la primera ronda estatal de la Copa de Regions, que tindrà lloc pel pont de desembre a Catalunya.

L'exeuropeista Carlos Guzman va obrir el marcador a la represa d'un partit que va anar 0-0 al descans. Els altres tres gols van arribar tots al tram final i amb onze minuts de diferència: Enri va fer l'empat al minut 78, Sergi Moreno el segon gol del combinat al minut 82 i Albarran va acabar empatant a un minut de complir-se el temps reglamentari.

BADALONA: Marqueta, Álvaro Vega, Parera, Juanjo, Maldonado, Robusté, Robert, Toni Lao, Marc Cosme, Serramitja i Rivas... També van jugar: Kilian, Morales, Maestre, Moyano, Néstor, Kevin, Enri, Albarrán i Aly.

CATALUNYA: Segovia, Cárdenas, David López, Aitor Lario, Joan Noguera, Putxi, David Jiménez, Lledó, Raíllo, Ton Alcover i Nils. També van jugar: Joel Marín, Miguel Ángel, Miranda, Cano, Eudald Verges, Àlex Fernández, Guzmán, Velillas, Jae Dambell, Sergi Moreno i Javi Navarro.

ÀRBITRE: Bruno Montoro Ferreiro, assistit per Max Van Esso Castellet i Brahim Benkhay Ait Khayi.

GOLS: 0-1 (Guzman, 49'); 1-1 (Enri, 78'); 1-2 (Sergi Moreno, 82'); 2-2 (Albarran, 89').

Amistós de la selecció catalana amateur UEFA.

Partit de preparació de la primera fase estatal de la competició.