Tres amistosos de tres pel Filial masculí

10 Setembre 2022 Redacció
L'Europa B avança a bon ritme L'Europa B avança a bon ritme Arxiu CE Europa (Maria Vidal)

L'equip de Jonathan Ruiz segueix comptant els partits de preparació per triomfs. Avui, clar 1-4 al camp del Montcada.

Pretemporada · Amistós · 10/09/22 · 20 h.

MONTCADA
1 - 4 EUROPA

El duel s'ha posat de cara al primer minuts. Sense temps ni per a respirar, una contra de Michael per l'esquerra ha acabat amb una centrada on hi ha hagut un rebot i, a boca de canó, Buba ha fet el 0-1 de cap. L'Europa ha dominat el primer temps i al minut 22, de nou Michael per l'esquerra i Gabi que només ha hagut d'enviar a barraca. Buba ha repetit per fer el 0-3 a falta de nou minuts pel descans, marcador amb el qual els dos equips s'han dirigit a vestidors.

A la represa, gol per anar encaminant la sentència a tocar del quart d'hora quan Cucurull s'ha marxat per l'esquerra, ha superat la defensa i ha creuat davant el porter. Els locals, al minut 63, han fet el gol de l'honor mitjançant un penal transformat per Ruben, però ja no s'han pogut apropar a l'Europa com per pensar en empatar el matx.

MONTCADA: David, Planella, Gerard, Esmail, Eric Bari, Amin, Pau Llinares, Noah, Alejandro, Moussa i Ayoub... Han completat el partit i la convocatòria: Dani, Moreno, Angel, Rivero, David, Ruben, Eric i Tenaro.

EUROPA: Pol Cordero, Manel, Sicu, Morlans, Boriko, Kengo, Buba, Cabezas, Gabi, Sergi i Michael... Han completat el partit i la convocatòria: Pol Soler, Shinn, Dani, Pablo, Reu, Kone, Cucurull, Mazem, Andreu i Dil.

GOLS: 0-1 (Buba, 1'); 0-2 (Gabi, 22'); 0-3 (Buba, 36'); 0-4 (Cucurull, 58'); 1-4 (Ruben -p-, 63').