Triomf del Femení al derbi d'estrena de la pretemporada

Triomf del Femení al derbi d'estrena de la pretemporada Una acció del derbi jugat a l'Àliga

El compromís que ha servit per estrenar els partits de pretemporada pel Femení A de l'Europa ha sigut ni més ni menys que tot un derbi contra el Sant Andreu. Les escapulades han guanyat per 2-1 després de capgirar el marcador en un duel marcat per la forta calor.

Amistós · 24/08/14 (17 H) · Camp de l'Àliga

EUROPA 2 - SANT ANDREU 1

Ha estat un partit típic de pretemporada, amb poc ritme de joc i bastantes imprecisions. A la primera part, les visitants s'han avançat amb un gol de Marta, de fort xut des de la frontal. A la segona part, les escapulades han millorat i han pogut remuntar el partit: el gol de l'empat l'ha fet Andrea Granados, amb un xut alt des de fora l'àrea.

Quan l'empat ja semblava definitiu, Sango de cap, després d'una bona jugada de Núria, ha fet el gol de la victòria per les gracienques. El proper compromís escapulat ja serà partit oficial: la semifinal de la Copa Catalunya.

EUROPA: Mònica, Mar, Teixi, Kaky, Carlita, Pili, Guiu, Andrea, Ana, Clara i Sango... També han jugat: Carla, Vane, Granados, Alba, Marta, Tània i Núria.

SANT ANDREU: Llop, Eybis, Júlia, Gemma, Carla, Mariona, Marta, Laia, Michelle, Castilla i Borràs... També han jugat: Laura, Inés, Sheila, Sagré i Laura.

ÀRBITRE: López Jiménez.

TARGETES: Groga a Teixi (Europa).

GOLS: 0-1 (Marta, 31'); 1-1 (Granados, 66'); 2-1 (Sango, 88').