Triomf per a seguir progressant

22 Agost 2021 Àngel Garreta
Javi Solsona celebra l'1-2 final Javi Solsona celebra l'1-2 final Àngel Garreta

Segon duel del cap de setmana i primera victòria de la pretemporada pel Primer Equip gracienc, sumant un 1-2 contra la Damm.

Pretemporada · 22/08/21 · 16:30 h. · Mpal. Feliu i Codina · 75 espectadors

DAMM JUVENIL
1 - 2 EUROPA

Calor però intensitat la que s'ha viscut sobre el terreny de joc del Feliu i Codina. Una molt bona Damm al primer toc i un efectiu Europa de cara a porteria quan ha tocat resoldre el partit.

Inici veloç i amb molta pressió per part dels dos equips. La primera ocasió, pels locals al minut 9, en un xut de Pol Ortega que Troya ha enviat a córner. Tres minuts més tard, opció per a l'Europa en una centrada-xut de Jordi Cano a la que no han arribat ni Ricki Vidal ni Sergi Pastells ni el jove Alan. Passat el quart d'hora, una deixada de Ricki Vidal a Alberto ha acabat amb un cop de cap del central a fora quan tenia molt bona opció de gol.

El premi a la instistència escapulada ha arribat al minut 19: Alan ha recuperat una pilota gràcies a una forta pressió, el cuir ha arribat a Jordi Cano i aquest ha habilitat l'internada de Ricki Vidal. El davanter de la casa no ha dubtat en creuar sobre la mitja sortida del porter per fer el 0-1.

No obstant, la Damm ha reaccionat passada la mitja hora i ha empatat el partit amb un xut impecable de falta de Dani per tot l'escaire de la barrera. Amb 1-1 els equips s'han dirigit a vestidors.

La represa ha tingut un to inicial molt semblant al mostrat just sonar el xiulet del principi del partit. Al minut 54 l'Europa ha gaudit d'una molt bona ocasió doble a peus de David Jiménez i Víctor Vilajosana, però entre indecisió i un bosc de cames tapant la porteria, el conjunt gracienc no n'ha pogut treure suc.

Després de la pausa de refresc de la segona meitat, l'aigua ha semblat donar un impuls a un Europa decidit a decantar el partit. Alan ha lluitat una pilota amb el porter local i de la disputa entre tots dos n'ha tret petroli Javi Solsona enviant la pilota al fons de la xarxa per a posar l'1-2 definitiu.

Només en temps afegit hi ha hagut un petit ensurt defensiu, anecdòtic perquè ha acabat bé, quan Javi Solsona, en l'intent de refús de cap al servei d'una acció a pilota aturada, ha connectat el cop de cap involuntàriament cap a la pròpia porteria. Troya, atent, ha refusat el perill.

DAMM JUVENIL: Álvaro, Roger, Raúl, Manel, Àlex Rodríguez, Pol Moles, Martí, Pol Ortega, Aliou, Dani i Roc... Han completat el partit i la convocatòria: Pol Fernández, Nil, Yeray, Arnau, Oriol, Adrià, Èric, Osama, Hamza, Àlex Almansa i Hugo.

EUROPA: Troya, Chava, Campeny, Alberto, Coro, Pastells, Marc Esteban, Víctor Vilajosana, Alan, Ricki Vidal i Jordi Cano... Han completat el partit i la convocatòria: Marcel Samsó, Sergio, David Jiménez, Dani Gonzálbez, Elhadji, Pol Morlans, Àlex Cano, Castell, Kengo, Pau López, Javi Solsona i Alfons Serra.

ÀRBITRE: Marcos Fernández Quintero (Barcelona), assistit per Adrian Castillo Jiménez i Marc Belmonte Alcázar (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Javi Solsona i Chava (Europa).

GOLS: 0-1 (Ricki Vidal, 19'); 1-1 (Dani, 32'); 1-2 (Javi Solsona, 81').