Un amistós farcit de gols

09 Setembre 2023 Redacció
Tarda de celebració de gols Tarda de celebració de gols Jordi Batuecas

L'Europa B masculí ha guanyat per 5-4 el Prat B en l'amistós disputat aquesta tarda al Nou Sardenya, un duel que podria haver vist encara més gols.

Nou gols ha registrat el segon amistós que el Filial europeista ha jugat en el mateix dia (a les nou del matí, 0-1 contra el Martorell). L'inici del matx ha servit per veure el primer gol ja als 4 minuts, quan el segon equip sènior dels potablava s'ha avançat al marcador.

Als 12 de joc, l'Europa B perdia 0-2 però poc després Julen ha retallat distàncies. Al primer temps, amb 1-2, Buba ha fallat un penal. A la represa, Julen ha empatat als cinc minuts i Jandro ha posat el 3-2. El Prat ha fet també el seu tercer gol però Marc Anglès ha signat el 4-3. Julen, de penal, ha fet el 5-3 i a quatre minuts per complir-se el temps reglamentari, els visitants han pressionat al marcador amb el definitiu 5-4.

Com a nota negativa del partit, lamentar la lesió de l'europeista Xavi Cabezas.