Un deu per a Catalunya!

Un deu per a Catalunya! Catalunya ha celebrat 10 vegades com aquesta els seus gols

Resultat d'escàndol i a la vegada totalment històric el que ha signat a Europa la selecció catalana amateur de futbol. El quadre del Principat no ha tingut pietat dels amfitrions moldaus de la Fase Intermèdia de la Copa de Regions UEFA i han golejat 0-10. Han marcat els escapulats Padilla i Nils.

Copa Regions UEFA (Fase Intermèdia) · Partit 2 · 25/09/14 (15 H · GMT+2) · Vadul Iui Voda (Chisinau, Moldàvia)

ARF TELENESTI 0 - CATALUNYA 10

Catalunya ha sortit d'inici amb els europeistes Cano, Padilla i Putxi a l'onze (aquest últim ha exercit de capità) i des de l'inici ha posat en marxa la piconadora de fer gols. S'ha eregit com a màxim protagonista del duel el 'diable vermell' Velillas, autor d'un pòquer de gols. David López ha obert la llauna al minut 7 i al descans s'ha arribat 0-4.

A la represa, i especialment als darrers quatre minuts de joc (s'ha passat del 0-7 al 0-10 entre els minuts 88 i 92), Catalunya ha signat una golejada pel record i que pot ser molt útil també per passar a la Fase Final europea. Dissabte, contra East Region d'Irlanda, totes dues seleccions -que han golejat els respectius rivals pel camí- es juguen directament el bitllet.

En tenir Catalunya millor average general que els irlandesos, un empat, a banda de la victòria, també serviria per passar ronda i tancar aquest viatge. Sens dubte, l'East Region no serà el caramelet que han resultat ser els dos primers rivals.

140925-uefa-2

140925-uefa-3

ARF Telenesti: Caisin, Obadá, Ruslan, Rotaru, Octavian (Caldararu, 56'), Popov, Iliniuc (Nastas, 51'), Zalenschi, Botnari, Monteanu (Solonari, 84') i Bogdan.

Catalunya: Miguel, Luca Ferrone, Cano, Borges, David López, Putxi, Padilla (Vivó, 61'), Batanero (Nils, 46'),Velillas, Pedro Bilbao i Boris (Aumatell, 46').

Àrbitre: Direktorencko Vadims (Letònia).

TG: Zalenschi, Sologub, Bogdan, Ruslan / Padilla.

Gols: 0-1, David López (7´). 0-2, Velillas (15´). 0-3, David López (38´). 0-4, Batanero (42´). 0-5, Velillas (52'). 0-6, Padilla (54'). 0-7, Nils (65'). 0-8, Velillas (88'). 0-9, Velillas (90'). 0-10, Borges (92').