Una volta per tornar als orígens

Una imatge del derbi guanyat davant el cuer Sant Andreu Una imatge del derbi guanyat davant el cuer Sant Andreu Josep Maria Clemente

La Segona Divisió femenina va tancar el passat cap de setmana la primera volta de la lliga. L'Europa ocupa exactament el lloc del mig de la taula, la setena posició, després d'un primer tram de campionat irregular i que ha finalitzat amb canvi de tècnic durant el descans de la competició per les festes de Nadal.

L'Europa, amb nou tècnic, es va posar en marxa el 18 d'agost per preparar un campionat de lliga on ha signat les mateixes victòries que derrotes (6) per només un empat en els tretze partits de la primera volta. Suma 19 punts, ha transformat 24 gols però n'ha encaixat un més, 25. La temporada va començar de forma excel·lent golejant per 1-6 el Lloret, primer dels equips que ara marca la zona de descens amb 10 punts, però després els resultats es van anar alternant fins enganxar una petita ratxa de derrotes consecutives (Espanyol, L'Estartit i Vic). La plantilla, en essència la mateixa que va lluitar per la promoció d'ascens a la màxima categoria fins les darreres dues jornades de l'any passat, s'havia despenjat molt de la zona alta.

Així les coses, la direcció esportiva del futbol femení va decidir canviar d'entrenador, tornant de forma temporal Carlos Navas -tècnic de l'any passat i que havia deixat les banquetes per encarar nous projectes- fins final de la present temporada. L'equip ha tornat amb força al 2015 golejant per 4-0 el filial del Transportes Alcaine. Malgrat que lluitar per la zona de privilegi és pràcticament impossible, l'objectiu de l'equip fins al final de la temporada és quedar en la posició més alta que permetin els resultats.