Victòria amb ganes de lliga!

29 Agost 2021 Xavi de la Ossa
Imatge del darrer partit de pretemporada Imatge del darrer partit de pretemporada Xavi de la Ossa

L'Europa tanca la pretemporada amb la quarta victòria consecutiva al Nou Sardenya amb un clar triomf sobre el Terrassa (6-1).

Pretemporada · 29/08/21 · Estadi Nou Sardenya · 19:15 h.

EUROPA 6 - 1 TERRASSA

bannercroniquesfemeni

L'Europa ha tancat la pretemporada al Nou Sardenya amb una contundent victòria (6-1) davant el Terrassa, equip que milita una divisió per sota de les escapulades. No ha estat un partit més, ja que abans de sonar el xiulet inicial la Vila de Gràcia ha conegut les quatre capitanes de la plantilla femenina: Andrea i Pili Porta, Júlia i Farreras. L'encontre ha servit per veure les darreres proves de Joan Bacardit i el seu cos tècnic abans de començar la Primera Nacional diumenge vinent al camp del Pardinyes.

Primera Part

Inici intens de partit d'un Europa que ha volgut dominar la pilota, però s'ha trobat amb un Terrassa que ha pressionat amb força. Tot i la posada en escena de les visitants, les escapulades han tardat només vuit minuts a liderar en el marcador quan Abad ha rematat una centrada de Rio a pilota aturada des de la frontal de l'àrea. Les egarenques han respost amb un xut de lluny que ha marxat molt desviat. A més, l'ocasió ha provocat que les vermelles hagin estat més presents a camp de l'Europa.

De nou, el cop ha arribat quan millor estava el rival. Angi ha aprofitat la sortida d'un córner per fer el segon del partit. Farreras ha intentat marcar tot seguit, però no la seva ocasió no ha trobat porteria. Amb el domini de l'atac, una pèrdua de pilota en sortida ha deixat Gálvez sola davant Mimi que ha vist com la pilota ha marxat fora. L'Europa s'ha recuperat de l'ensurt amb un xut d'Abad a passada de Rio que ha trobat la portera del Terrassa.

Les gracienques han tancat la primera meitat amb una de freda i una de calenta. Al minut 45 ha arribat el tercer gol després que Peque hagi recuperat el cuir en pressió alta, hagi marxat de la defensa i hagi marcat a porta buida. Minuts més tard, ja en temps de descompte, una nova pèrdua en sortida ha estat a punt de costar un gol en contra que no ha arribat per la manca d'encert rival.

Sortida elèctrica de l'Europa, que ha gaudit de dues ocasions consecutives d'Abad, amb un mà a mà davant Andrea que ha aturat la portera i un xut fort desviat. Tot i aquestes dues advertències, el Terrassa ha sortit a pressionar alt i, de la mateixa manera que a la primera part, les gracienques han respost amb dos gols ràpids que han deixat el rival sense opcions. Al minut 55 Angi ha passat a Abad que ha rebut d'esquenes i ha aprofitat el gir per disparar i enviar-la dins la xarxa.

Quatre minuts més tard, una cursa per la dreta de Farreras ha deixat la davantera davant Andrea i, amb molta qualitat, l'ha creuat per enviar-la dins. Les escapulades s'han trobat amb el bon joc i han continuat amb el setge a porteria rival. Amb la confiança que et dóna haver marcat, Abad ha intentat marcar d'escorpió. Ha estat la darrera ocasió en una estona llarga on el partit ha baixat de revolucions i els dos entrenadors han aprofitat per canviar els esquemes amb l'entrada de jugadores des de la banqueta.

A vint minuts del final Bové s'ha quedat sola davant Andrea i en comptes de definir ha assistit Vale, que tot arribant sola per l'esquerra només ha hagut d'empentar la pilota per marcar el sisè i darrer gol al compte europeista. El partit no ha acabat aquí, ja que la tercera pèrdua en defensa ha caigut als peus de Sara del Barrio que ha aixecat el cap i ha disparat al pal llarg per fer impossible l'estirada de Mimi. Tot i la unitat terrassenca, la victòria s'ha quedat al Nou Sardenya abans de l'estrena a la lliga.

EUROPA: Mimi, Anabel, Chami, Botello, Moyano, Rio, Peque, Coral, Farreras, Abad i Angi... Han completat el partit i la convocatòria: Núria, Carla, Andrea Porta, Pili Porta, Júlia, Codi, Esther, Bové, Vale i Miriam.

TERRASSA: Andrea, Brooklyn, Laura, Noelia, Gálvez, Zambrano, Sellares, Viñas, Maria, Clara i Irene... Han completat el partit i la convocatòria: Karen, Carla, Ona, Lydia, Berta, Silvia i Sara del Barrio.

ÀRBITRE: Amaya Lacruz Verde (Penedès-Garraf), assistida per Maria del Castilllo Garcia Franco (Baix Llobregat) i Patricia Portillo Terencio (Barcelona).

TARGETES: Groga a Zambrano (Terrassa).

GOLS: 1-0 (Abad 9'); 2-0 (Angi, 17'); 3-0 (Peque, 45'); 4-0 (Abad, 55'); 5-0 (Farreras, 59'); 6-0 (Vale, 68'); 6-1 (Sara del Barrio, 71').

Setè (i últim) partit de la pretemporada.

Duel disputat amb bona temperatura.

Quarta victòria consecutiva de la pretemporada. Angi ha sumat la seva primera titularitat amb el Primer Equip femení aquesta temporada i ha sumat el seu primer gol. Farreras s'ha estrenat com a capitana.