Victòria capital!

15 Octubre 2022 Xavi de la Ossa
Pili Porta celebra el 0-4 amb l'afició desplaçada a Madrid Pili Porta celebra el 0-4 amb l'afició desplaçada a Madrid Xavi de la Ossa

La ratxa del Primer Equip femení continua amb una contundent victòria davant el Real Madrid B a Valdebebas (0-4).

Lliga · Jornada 5 · 15/10/22 · 13:30 h. · Ciudad Real Madrid

REAL MADRID B 0 - 4 EUROPA

bannercroniquesfemeni2223

El gran inici de temporada de l'Europa es manté i ho fa amb molta claredat. Tot i les advertències davant rivals que competeixen de manera molt dura i compten amb peces de qualitat a les seves plantilles, les gracienques sumen els partits per victòries i aquesta setmana no ha estat una excepció. El cinc de cinc passava per una imponent Ciudad Real Madrid, convertida en un context de luxe per sumar els 15 punts per mantenir la primera plaça. Ha costat, però novament l'encert de cara a porteria ha fet la resta.

Primera Part

Ha arrencat amb intensitat l'Europa, però de seguida ha vist com el Madrid l'ha igualat en els primers compassos del partit. La pressió alta de l'equip de Joan Bacardit ha fet que les primeres aproximacions hagin estat per les visitants, tot i que no han estat prou clares per a pensar a trencar el marcador. Al pas dels minuts, les europeistes han guanyat presència en camp contrari i han gaudit d'una gran ocasió quan Bové ha creuat la pilota davant Belén, qui ha refusat amb una gran estirada.

Al primer avís clar l'ha precedit el 0-1, obra de Fati, qui ha tirat amb molta força des de l'esquerra fent rebotar el cuir en el primer pal i colant-li l'esfèric a una Belén que no ha pogut fer més. La portera local ha destacat molt, en especial en aquesta primera meitat, perquè en més d'una ocasió ha evitat el perill de l'Europa amb aturades de molt de mèrit, com les dues últimes a Manau i Pili Porta abans de marxar als vestidors.

La represa ha portat una millor versió del Real Madrid B, que ha arrencat amb un mà a mà de Bea davant Janet i una espectacular aturada de la portera escapulada. Les blanques han tancat a l'Europa a camp propi i han estat uns minuts on l'equip ha patit molt per treure amb comoditat la pilota.

L'Europa ha tirat joc directe i gols per treure's el domini rival de sobre i així ho ha aconseguit fent un esprint final que ha acabat en el resultat final. El 0-2 ha arribat després d'una passada en profunditat de Bové cap a Pili Porta i els dos següents han estat tan seguits que quasi no ha donat temps a narrar-los. En una gran combinació Fati ha enviat endins el 0-3 i un minut després una nova combinació ha tancat el resultat final de 0-4.

D'aquesta manera l'Europa afronta una setmana il·lusionant amb l'eliminatòria de Copa de la Reina davant l'Oviedo. El pròxim cap de setmana la Segona RFEF afronta una nova jornada de descans i, per tant, l'equip no tornarà a l'acció fins al 22/23 d'octubre rebent a Osasuna B. Mentrestant, la il·lusió inicial es mantindrà intacta.

REAL MADRID B: Belén, Pallín, Bores, Pichi, Paula (Salas, 79'), Alicia, de la Curda, Irene (Marisa, 40'), Bea (Bicho, 85'), Sara (Rincón, 79') i Peralta.

EUROPA: Janet, Moyano (Sara, 63'), Júlia (Andrea Porta, 82'), Chami, Queralt, Pili Porta, Bové, Fati (Blanca, 82'), Ramos, Clara (Angi, 63') i Manau (Farreras, 70').

ÀRBITRA: Virginia Fernández Albadalejo, assistida per Míriam Mendez Cana i Eva Molina Esteban.

TARGETES: Grogues a de la Curda (Real Madrid B) i a Fati i a Júlia (Europa).

GOLS: 0-1 (Fati, 26'); 0-2 (Pili Porta, 65'); 0-3 (Fati, 75'); 0-4 (Pili Porta, 76').

Segona RFEF, Grup Nord.

Per l'Europa han quedat fora de convocatòria: Núria, Peque, Abad, Jou i Carla (lesió).

Han completat la convocatòria de l'Europa sense jugar: la portera Alba / Pel Real Madrid B han restat a la banqueta: Amanda, Clara i la portera Andrea.