Victòria centenària abans de l'estrena a la lliga

26 Setembre 2021 Redacció
El Filial guanya el darrer partit de la pretemporada El Filial guanya el darrer partit de la pretemporada Cervelló

El Filial tanca la pretemporada particular i la dels equips principals del club amb victòria davant el Cervelló (0-4).

Pretemporada · 26/09/21 · Municipal de Cervelló · 18:30 h.

CERVELLÓ 0 - 4 EUROPA

El Filial ha tancat la pretemporada amb una victòria contundent davant el Cervelló en el partit que l'equip del Baix Llobregat ha organitzat per commemorar el seu centenari. Després de la foto oficial amb els dos equips el partit ha iniciat amb control total del partit per part de l'Europa en un camp de dimensions molt reduïdes.

Els escapulats han sabut competir bé davant l'ímpetu del Cervelló. En la primera part els graciencs han estat molt creatius des de l'inici i han intentat finalitzar amb efectivitat la multitud d'ocasions generades. Un pal i la manca d'encert han provocat que el partit hagi marxat al descans sense gols.

A la segona part Josep Maria Gené ha introduït canvis per repartir minuts i l'Europa ha mantingut la tònica del primer temps. Control total del partit superant la pressió rival i, com ha passat en els primers quaranta-cinc minuts, hi ha hagut moltes ocasions pels europeistes, que ara sí que les han sabut aprofitar.

Lao ha obert la llauna al minut 51 de partit i quatre minuts més tard Gabri s'ha afegit a la festa amb el segon. El tercer l'ha marcat Aldabó al darrer tram d'encontre i Julian Pedro ha rematat la feina al darrer minut. El Filial tanca així la pretemporada amb la bona experiència de disputar un partit de celebració de centenari i ja pensa en l'estrena de lliga la setmana vinent davant el Singuerlín al Nou Sardenya.

Des de l'Europa volem desitjar al Cervelló un feliç centenari i desitjar que siguin molts més anys!

El president del CE Europa, Víctor Martínez, i el directiu Ramón Vergés entreguen una placa commemorativa al Cervelló pel centenari

CERVELLÓ: Jairo, Cussó, Adrián, Marc, Cristian, Joel Olivier, David, Victor, Alex, Pierro Bismark i Alejandro... Han completat la convocatòria i el partit: Josep, Jalal, Raul, Marcos i Oriol.

EUROPA: Pau, Morlans, Marcel, Victor, Guillem, Sergi, Arnau Bravo, Manel, Daniel, Julian Pedro i Vilajosana... Han completat la convocatòria i el partit: Nico, Kengo, Angel, Dilem, Vargas, Aldabó, Hayati, Lao, Monde, Gabri i Salomon.

ÀRBITRE: Adrià Nova Pagés (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Cristian i Joel Olivier (Cervelló).

GOLS: 0-1 (Lao, 51'); 0-2 (Gabri, 55'); 0-3 (Aldabó, 71'); 0-4 (Julian Pedro, 89').

Setè i últim partit de la pretemporada.

Segona victòria de la pretemporada. Partit per conmemorar el centenari del Cervelló. El president del CE Europa, Víctor Martínez, i el directiu Ramón Vergés han fet entrega d'una placa commemorativa al CD Cervelló pels seus cent anys abans de començar l'encontre.