Victòria molt convincent

19 Setembre 2021 Redacció
Primera victòria del Filial a casa a la pretemporada Primera victòria del Filial a casa a la pretemporada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

Primera victòria del Filial a la pretemporada davant l'Atlètic Sant Just (3-0).

Pretemporada · 19/09/21 · Estadi Nou Sardenya · 17:30 h.

EUROPA 3 - 0 ATLÈTIC SANT JUST

Gran partit del Filial davant l'Atlètic Sant Just. L'Europa ha sortit amb la voluntat d'aconseguir el control de la pilota des del primer moment, però hi han hagut de transcórrer uns minuts fins que els escapulats han pogut analitzar què volia el seu rival dins l'encontre.

L'Europa s'ha assentat al partit, ha començat a controlar el joc i la pilota, ha progressat bé des del darrere i ha estat capaç també de traduir-ho en generació d'ocasions de gol. Una d'aquestes ocasions ha estat una centrada des de banda a segon pal i Vilajosana ha assistit Gabri que ha empentat la pilota endins.

Bones sensacions de l'equip, que ha mantingut la dinàmica amb l'objectiu d'anar pel segon i no encaixar. Producte d'aquesta dinàmica positiva dels graciencs han generat més ocasions i en una falta lateral Dani ha aprofitat el rebuig per endinsar-se a l'àrea i finalitzar amb un tir potent i precís per fer el 2-0.

A la represa l'Europa ha sortit de la mateixa manera que en la primera part. De fet, els europeistes han començat amb una gran acció de combinació que hagués pogut estar el tercer, però ha faltat precisió i la defensa del Sant Just ha allunyat el perill. Cap al minut 70, Josep Maria Gené ha introduït canvis i l'equip s'ha adaptat a la perfecció al matx.

Els graciencs han seguit dominant i generant ocasions de perill fins que en una acció molt ben drenada al contraatac Tanaka ha assistit Sergi Hernández que ha superat la sortida del porter i ha ficat un gran gol per tancar un partit molt satisfactori davant un gran rival. El Filial encara així els dos darrers compromisos de pretemporada, davant el Rubí i el Cervelló, abans de començar la lliga.

EUROPA: Pau, Manel, Pol Morlans, Aldabó, Dani, Kengo, Gabri, Hayati, Alejandro, Vilajosana i Salomon... Han completat la convocatòria i el partit: Leon, Escobar, Victor, Guillem, Marcel, Ebrima i Sergi.

ATLÈTIC SANT JUST: Ignacio, Daniel, Palacios, Josep, Llorens, Jacob André, Pau, Roger, Juan Pablo, Taiju i Mamadou... Han completat la convocatòria i el partit: Jaime, Alejandro, Alex, Gerard, Guillem, Fidel i Eloi.

ÀRBITRE: Oriol Martínez Macia (Barcelona), assistit per Mohamed Reda Bokadida i Carlos Vargas Portillo (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Kengo i Manel (Europa) i Josep, Ignacio i Alejandro (Atlètic Sant Just).

GOLS: 1-0 (Gabri, 9'); 2-0 (Dani, 30'); 3-0 (Sergi, 88').

Cinquè partit de la pretemporada, segon al Nou Sardenya.

Primera victòria del Filial a la pretemporada.