Condemnades en les errades

21 Agost 2022 Xavi de la Ossa
Nil ha marcat el gol de l'honor per a l'Europa Nil ha marcat el gol de l'honor per a l'Europa Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení de l'Europa cau en el segon test de pretemporada davant el primer equip del Cerdanyola a domicili (3-1).

Pretemporada · 21/08/22 · Municipal Les Fontetes · 12:00 h.

CERDANYOLA 3 - 1 EUROPA

La intensitat no es negocia sota les ordres del cos tècnic del Juvenil A de l'Europa. Primera setmana de pretemporada completada amb quatre dies seguits d'activitat, dos d'entrenament i dos de partit, que han acabat amb matx contra el primer equip del Cerdanyola (de Preferent) a Les Fontetes.

Sotal a calor i l'escalfor extra de la gespa artificial, l'Europa ha sortit malament a l'encontre i ha encaixat dos gols abans d'arribar al minut 5. Monje ha aprofitat una passada en profunditat per encarar i superar Laia. Tot just després, una errada en sortida de pilota de la portera gracienca ha servit perquè la mateixa Monje l'hagi superat per alt. Cop dur, però no definitiu, ja que l'Europa ha gaudit d'ocasions de Carla, Júlia i Neus per empatar, però l'equip ha estat desencertat en la definició. Amb tot, un penal massa dubtós anotat per Núria ha tancat la primera part amb un contundent 3-0.

Fent de la debilitat virtut, l'Europa ha ofert un altra imatge a la segona part. Començant per un tir de Nil, molt actiu sobre la gespa, les gracienques han portat el domini del matx. De fet, el Cerdanyola no ha passat del mig del camp. Ocasió de Laura, doble ocasió de Carla Conde i Berta i una de Nil han estat l'avantsala del 3-1 gràcies a una gran passasa de Brooklyn cap a Nil, qui no ha errat. Que l'Europa mereixia l'empat no és un tòpic, però ha faltat punteria per capgirar el marcador.

Ho ha provat Leire amb un tir que ha aturat la portera i Dani, que ha enviat al pal una pilota que a la banqueta europeista es cantava com a gol. Amb tot, bona imatge a la 2a part després d'una primera molt dubitativa.

CERDANYOLA: Delia, Itziar, Andrea, Núria, Mònica, Zambrano, Eybis, Barbero, Monje, Vegue i Llanet... Han completat el partit i la convocatòria: Urpina, Lázaro, Laura, Anna, Judit i Mireia.

EUROPA: Laia, Emma, Raquel, Sonia, Paula López, Mariona, Mireia, Neus, Berta, Carla i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Vicky, Dani, Nil, Carla Conde, Laura, Brooklyn i Judit.

ÀRBITRA: Judith Jones García (Vallès Occidental).

TARGETES: Groga a Nany Haces -entrenadora- (Europa).

GOLS: 1-0 (Monje, 4'); 2-0 (Monje, 5'); 3-0 (Núria, 39'); 3-1 (Nil, 65').