El Can Gibert, rival del Filial als vuitens de final del torneig de Segona Catalana

31 Maig 2021 Redacció
El quadre final de la competició El quadre final de la competició FCF

L'Europa B ja sap quin camí ha de seguir si vol optar als premis d'aquest singular torneig no oficial de la FCF.

En la represa de les competicions, la Segona Catalana va ser l'única categoria que no va jugar dins un sistema d'ascensos i descensos. En el seu lloc, la Federació Catalana de Futbol va establir un torneig amb premis i bonificacions econòmiques pels equips més destacats (des de bonificació per a la fitxa federativa de la propera temporada fins a la gratuïtat del 100% o un percentatge, segons classificació, de tots els arbitratges del curs esportiu 21/22).

L'Europa, classificat com a campió del seu grup per a la fase final, es veurà les cares aquest cap de setmana a partit únic al terreny de joc de la UE Can Gibert (dissabte a les 17 hores). En cas de superar ronda i accedir als quarts de final, els graciencs rebrien al Nou Sardenya el vencedor de l'eliminatòria entre UE Castellar i CP Sarrià.

Els equips que arribin a les semifinals jugaran una 'final four' a Vic els dies 18 de juny (les dues semifinals) i 20 de juny (la final).