Derrota en el primer test del nou projecte de Nany

Natalia en una acció del partit Natalia en una acció del partit Àlex Martínez

Dolorosa derrota en el primer partit de temporada del Primer Equip Femení.

Pretemporada · Partit amistós · 06/08/24 · 18 h. · Estadi Nou Sardenya

0 - 4 AEM LLEIDA

bannercroniquesmasculi

L'inici d'un nou projecte sempre es pren amb energia i ganes, i això és el que ha mostrat durant els primers minuts l'Europa de Nany. En els primers vint minuts del partit, l'Europa ha disposat de dues ocasions de perill que podrien haver acabat en gol: una desviada per la defensa de l'AEM i l'altra que ha sortit fregant el travesser. A partir del minut 20, l'AEM ha recuperat la pilota i el domini, i al minut 30 ha fet el 0-1 al marcador. Evelyn ha culminat un contraatac de l'AEM, ha fet un retall dins l'àrea i ha batut Alba creuant la pilota al segon pal.

La segona part ha estat un partit totalment nou. L'AEM ha aprofitat el cansament de les jugadores de l'Europa i ha aconseguit ampliar les diferències tant al marcador com al joc. Després de la pausa d'hidratació, Peñalver ha marcat el segon gol després de recollir un rebot dins l'àrea en un córner. El tercer ha arribat uns minuts més tard, al minut 79, quan Abril ha rematat sola al segon pal. El quart gol ha arribat al minut 88, posant el 4 a 0 definitiu. L'única bona notícia d'aquesta segona meitat ha estat el retorn als terrenys de joc de Carla, després de perdre's tota la temporada anterior.

EUROPA: Alba, Núria, Serrat, Aina, Pili Porta, Sílvia, Ibra, Natalia, Ander, Clara i Ari Márquez. Han completat la convocatòria i el partit Patri, Irina, Carla, Manau, Galceran, Neus, Naiara, Martina, Tati, Bella, Júlia

AEM LLEIDA: Mon, Loba, Atiq Ez, Noelia, Evelyn, Meri, Fati, Marina, Vero Herrera, Abril i Ciurana. Han completat la convocatòria i el partit Peñalver, Palacios, Ines, Lara, Laura, Blasco, Gestera, Rasanz, Laia, Abril, Sara.

GOLS: 0-1 (Evelyn, 31'), 0-2 (Peñalver, 72'), 0-3 (Abril, 79'), 0-4 (Maria Lara, 88').