global blanc

Pretemporada tancada amb taules

28 Agost 2022 Redacció
Empat entre escapulats Empat entre escapulats Jordi Batuecas

El darrer amistós de pretemporada del Juvenil A abans del campionat de lliga ha finalitzat amb empat 1-1 a Badalona.

Pretemporada · Amistós · 28/08/22 · Nou Mpal. Badalona · 16 h.

BADALONA 1 - 1 EUROPA

Ja s'han acabat els amistosos d'estiu pel Juvenil A masculí escapulat. La setmana vinent comença la lliga i ja no hi ha temps per a proves. En el darrer test, contra un rival de la mateixa lliga a Divisió d'Honor, taules en finalitzar els 90 minuts. Els graciencs s'han avançat al primer temps, però els locals han empatat a 4 minuts per complir-se el temps reglamentari de la segona meitat.

El gol europeista ha arribat al minut 26 quan Amate ha aprofitat una passada a l'espai de Pereira. Driblant al porter i creuant la pilota, Amate ha fet el 0-1. Cap altra ocasió ha mogut el marcador a la primera meitat i camí ha estat de fer-ho a la segona, fins que al minut 86 Sorroche, escorat a la frontal de l'àrea, ha engaltat un xut bombejat i creuat que ha entrat al fons de la porteria europeista.

BADALONA: Carlos Boga, Marc Scuri, Sergio, Víctor, Mario, Toni Carbonell, Joaquín, Carlos Busto, Mohamed, Fran i Bassirou... Han completat el partit i la convocatòria: Aleix, Ignasi, Ayman, Xavi Jiménez, Toni Mora, Xavi Almansa, Marc Font, Daouda, Gabor i Sorroche.

EUROPA: Ángel Vera, Curiel, Basart, Edo, Pol Canillo, Alejandro Garcia, Amate, Pereira, Àlex Plaza, Julen i Aiman... Han completat el partit i la convocatòria: Andreu, De Nadal, Adrià Bieto, Willy, Albiol, Vicenç, Roda, Ortigosa, Batu, Pol Salgado, Jaume i Sascha.

GOLS: 0-1 (Amate, 26'); 1-1 (Sorroche, 86').