global blanc

Victòria del Filial masculí a domicili en els darrers minuts del partit

16 Setembre 2024
Victòria del Filial masculí a domicili en els darrers minuts del partit Jordi Batuecas

El Filial masculí va aconseguir els 3 primers punts de 3RFEF a domicili contra la FE Grama.

Partit complicat després de la primera derrota a casa en la primera jornada de lliga. Tocava visitar la FE Grama al Municipal Nou de Santa Coloma de Gramanet - Can Peixauet.

Els de Jona van començar posant-se per davant al marcador, amb un gol de Buba, que ben aviat ja donava l'avantatge als nostres. Al minut 6 de partit, l'extrem aprofitava una falta a la frontal de l'àrea per enviar un míssil cap a la porteria de Sergio, que no va poder evitar el gol visitant.

La FE Grama es va anar despertant tal com avançaven els minuts, i s'anava desfent de la pressió alta que havia plantejat el nostre Filial. Walid va començar a trobar algunes rematades i fins i tot l'àrbitre va anul·lar un gol en fora de joc just abans del descans.

A la segona meitat, la FE Grama va sortir millor que als primers 45 minuts, amb més arribades i insistència, i el nostre Filial intentava mantenir l'avantatge. Així i tot, els de Jona no van renunciar a atacar i també van posar en certs problemes als locals.

Al minut 61, Walid trobava el gol i posava l'empat al marcador. Tocava tornar a començar per intentar trobar el gol de la victòria. El partit es va convertir en anades i tornades i el Filial es va veure beneficiat fins que al minut 82 Julen marcava un autèntic golàs, impossible d'aturar per a Sergio, i donava la victòria als nostres. Així vam aconseguir els primers 3 punts de 3RFEF.

El pròxim partit serà contra el Girona FC 'B', aquest diumenge 22 a les 16:30h.

EUROPA: Damià, Dani, Aiman, Arnau, Buba (Pau Sala, 73'), Albert Garcia (Julen, 60'), Marc Jurado, Sergio (Bohdan, 65'), Ian, Marc Fuster (Sergi Basart, 65'), Valter.

FE GRAMA: Sergio, Ferran, Marc, Pau, Alejandro, Walid, Roger, Ivan, Roger García, Alvaro, Adrià.

ÀRBITRE: Marcos Fernández, Eric Garcia, Mohamed Tabiza.

GOLS: 0-1 (Buba), 1-1 (Walid), 1-2 (Julen).