sponsors masc2

Ens abonem a la teoria del 5

05 Octubre 2024 Àlex Martínez
Celebració del segon gol Celebració del segon gol Àlex Martínez

Cinquena victòria en 5 jornades, el dia 5 a les cinc de la tarda. I els tres punts, cap a Barcelona.

2RFEF · Jornada 5 · 05/10/2024 · 17 h. · NOVO SAN PEDRO

ATLÉTICO VILLALONGA 1 - 2 EUROPA

El cansament del viatge, la gespa natural i l'estat d'aquesta degut a les pluges del matí ens ha complicat una primera meitat on l'Atlético Villalonga ha sortit endollat i amb un ritme molt alt. Al minut 20, en una pilota que ha quedat morta en un llançament de córner, Nerea ha aprofitat per fer l'1-0.

L'Europa necessitava reaccionar i amb un canvi de sistema hem intentat trobar-nos i buscar l'empat. Les locals no han baixat el ritme i poc després de marcar han tingut una altra ocasió molt clara amb un xut potentíssim al pal de la porteria defensada per Alba.

Les escapulades, amb dificultats davant d'un equip que ha jugat molt bé, no han pogut trobar a Júlia i a Natalia i no hi ha hagut ocasions d'excessiu perill.

Si una cosa està funcionant aquesta temporada és la xerrada tàctica del descans i les corresponents correccions de Nany. I és que a la represa, l'equip ha tornat a demostrar la valentia i la manera de jugar que el caracteritza. Això ha tingut com a conseqüència el gol de l'empat al 46' en un u contra u on Natalia ha superat la portera rival per dalt.

La mateixa Natalia, que tenia ganes de més, ha fet el segon al minut 76 per capgirar el marcador. Les gracienques estan molt bé físicament i la prova d'això és que s'estan marcant molts gols als últims trams dels partits i no es baixa el ritme.

A partir del 85', però, el conjunt local ha tornat a apretar i hem hagut de patir de valent davant la onada d'ocasions que ha generat un equip que no es volia conformar amb la derrota.

No obstant, el bon treball de totes les jugadores, compromeses, la bona actuació d'Alba i un travesser a l'última jugada fan que els tres punts tornin a casa i, com deien per la xarxa social X, ens abonem a la teoria del 5.

L'Europa suma 15 punts de 15 possibles i continua amb l'inici de lliga impecable en un camp, a més, on molts equips es deixaran punts.

EUROPA: Alba, Serrat, Naiara, Pili Porta, Sílvia (Aina, 45'), Natalia (Pixu, 80'), Galceran (Clara, 45'), Sarita, Ari, Júlia i Núria (Bella, 89')

ATLÉTICO VILLALONGA: Patri, Ane (Catarina, 84'), Carolina (Goretti, 63'), Cuquejo (Alba, 63'), Catarina, Rosalía, Nerea, Dolores (Noa, 87'), Helena, Amanda (Claudia, 84'), Paula.

ÀRBITRE: Alejandro Gómez Cerqueiro, Iris Romero Cancelas, Manuel Otero Outeiral

GOLS: 1-0 (Nerea), 1-1 (Natalia), 1-2 (Natalia).

Jornada 5 de la 2RFEF

(Molta pluja al Novo San Pedro de Sanxenxo).

(Cinquena victòria en cinc partits de lliga per seguir amb l'inici impecable i en un camp complicadíssim).