Amarga igualada

10 Setembre 2022 Xavi de la Ossa
Rodés en acció de joc al Nou Sardenya Rodés en acció de joc al Nou Sardenya Xavi de la Ossa

Empat del Juvenil A a la segona part davant el primer equip de l'Igualada en el primer partit al Nou Sardenya (3-3).

Pretemporada · 10/09/22 · Nou Sardenya · 16:00 h.

EUROPA 3 - 3 IGUALADA

La pretemporada serveix per guanyar sensacions. El marcador, però, serveix de referència per analitzar aquestes sensacions. En el cas de les gracienques el 3-3 davant el primer equip de l'Igualada podria ser un bon resultat, com ho va ser el mateix final a Vic, però en aquest cas l'anàlisi és oposat. Després d'una gran primera meitat i un bon inici de segona, arribant a tenir el partit quasi tancat, dos penals en contra i un gol a l'últim minut deixen un empat al marcador que no només evita el que hagués estat una victòria, sinó que confirma un encontre que ha anat de més a menys per la part europeista.

Tot i la lectura final, la tarda ha arrencat de la millor manera al renovat Nou Sardenya amb una gran acció individual de Maya per l'esquerra que ha acabat amb el primer per a l'Europa. El domini de la pilota i el ritme del partit l'han portat les gracienques davant un Igualada que poc perill real ha pogut generar. Durant tota la primera meitat no hi ha hagut color i, de fet, aquesta realitat s'ha traslladat fins al minut 63, quan Magda ha fet pujar el 2-0. Per resultat podria haver estat un partit més tranquil, doncs Maya ha comptat amb fins a tres ocasions clares de perill que podrien haver acabat endins.

No obstant això, dos penals en contra han suposat l'empat a dos en tancar i obrir d'ulls. Coincidint amb l'aturada per hidratar-se, Nany Haces ha demanat caràcter al seu equip i buscar competir per endur-se la victòria. Ha semblat que sí, doncs al minut 83 una passada en profunditat de Maya ha deixat sola Júlia davant Laura i ha suposat el 3-2 per la banda europeista. A les acaballes del partit l'Europa ha passat d'un 4-2 a un 3-3 després que Maya hagi rebut falta de la portera de l'Igualada en sortida i en el contraatac Serramia hagi batut Judit amb un xut des de la frontal.

EUROPA: Laia, Brook, Sonia, Mariona, Raquel, Neus, Maya, Nil, Paula López, Berta i Dani... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Judit, Magda, Júlia, Marina, Martina del Rio, Vicky, Carro i Rodés.

IGUALADA: Laura, Mar, Esther, Bosch, Paula, Jana, Laia, Miriam, Gina, Maria i Ribas... Han completat el partit i la convocatòria: Serramia, Serracanta, Carlota i Jessica.

ÀRBITRA: Coral Couso Cuadrado (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Paula López, Paula i Berta (Europa).

GOLS: 1-0 (Maya, 12'); 2-0 (Magda, 63'); 2-1 (Paula -p-, 66'); 2-2 (Maria -p-, 76'); 3-2 (Júlia, 83'); 3-3 (Serramia, 89').

Cinquè amistós de la pretemporada.

Quarta derrota en pretemporada i tercera en partit amistós individual. Primer partit del Juvenil A disputat al Nou Sardenya.