'Redebut' amb gran resultat

28 Agost 2022 Xavi de la Ossa
Martina Rodés és aplaudida per l'equip un cop acabat el matx Martina Rodés és aplaudida per l'equip un cop acabat el matx Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení s'imposa amb claredat al Martinenc (0-3) el dia que Martina Rodés ha tornat a la gespa.

Pretemporada · 2808/22 · Municipal Guinardó · 16:30 h.

MARTINENC 0 - 3 EUROPA

Les lesions són la cara fosca del futbol i mai és agradable veure com les teves futbolistes deixen els terrenys de joc per llargs períodes de temps. Sense temps per valorar el seu fitxatge, Martina Rodés es va trencar el lligament encreuat anterior en la passada pretemporada i ha passat quasi un any sencer sense poder competir amb el Juvenil A. Avui, en la victòria per 0-3 davant el Martinenc al Guinardó, la '7' ha tornat a gaudir d'uns minuts sobre la gespa.

Abans, l'Europa ha arrancat amb intensitat el tercer compromís de l'estiu davant les vermelles. Martina del Rio ha necessitat poc més que un rebot a tir de Nil per avançar les gracienques (0-1). El mèrit d'aguantar el resultat no només ha estat d'aquest gol, ja que Judith s'ha estirat fins en dues ocasions per a salvar les gracienques d'encaixar el primer de la tarda. Tot seguit, Maya ha rebut una pilota en profunditat de Martina del Rio i l'ha centrada per l'arribada de Nil, que l'ha enganxat al límit per fer el 0-2.

Superioritat absoluta d'un Europa que ha sortit a la segona meitat a menjar-se el món. Dos minuts ha necessitat a la sortida de vestidors l'equip per tancar l'encontre en una acció individual de Maya per la dreta que ha acabat en centrada al segon pal cap a Magda qui ha definit amb rosca al pal llarg de la portera local. Poca història més en un partit en què les de Nany Haces han pogut ampliar distàncies i Laia, portera europeista, només ha hagut d'intervenir en una ocasió.

El moment destacat de la tarda ha arribat pocs minuts abans del final, quan Martina Rodés ha 'redebutat' amb la samarreta de l'Europa després de lesionar-se. La mitja punta ha pogut intervenir en el joc en diverses ocasions i ha començat a agafar sensacions amb pilota. Tant de bo sigui el primer de molts partits amb l'escapulada!

MARTINENC: Erica, Mireia, Noelia, Laura, Beatriz, Juliana, Eulalia, Maria, Julia, Carla i Paula... Han completat el partit i la convocatòria: Anna i Bolta.

EUROPA: Judith, Brook, Sonia, Cruz, Paula López, Mariona, Maya, Martina del Rio, Magda, Berta i Nil... Han completat el partit i la convocatòria: Laia, Paula, Neus, Emma, Marina Carro, Laura, Mireia, Carla, Batalla, Martina Rodés i Leyre.

ÀRBITRA: Mohamed Tabiza Ahouary (Barcelona).

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Martina del Rio, 4'); 0-2 (Nil, 19'); 0-3 (Magda, 46').

Tercer amistós de la pretemporada.

Primera victòria en partit amistós individual. Tornada als terrenys de joc de Martina Rodés després de quasi un any de lesió.