Derrota d'aprenentatge

19 Setembre 2022 Xavi de la Ossa
Rio controla la pilota al mig del camp Rio controla la pilota al mig del camp Xavi de la Ossa

El Filial femení de l'Europa cau per la mínima davant el juvenil del Levante Las Planas a domicili (2-1).

Pretemporada · 18/09/22 · Municipal Les Planes · 20:00 h.

LEVANTE LAS PLANAS 2 - 1 EUROPA

Després de guanyar els primers compromisos de la pretemporada, el Filial gracienc s'enfrontava a un dels equips que milita a la zona alta de la Juvenil Preferent cada temporada. Test de nivell i d'exigència per comprovar el nivell d'un equip que ha de competir per l'ascens de categoria a la Segona Divisió Catalana.

Ritme alt de partit amb un Europa valent que ha anat a buscar les locals en la pressió. El primer cop l'ha etzibat l'equip escapulat avançant-se en el marcador gràcies al gol de Dani al minut 16. Les vermelles han respost dos minuts més tard amb l'empat mitjançant Belmonte. No hi ha hagut més moviment a les porteries fins a una segona meitat que ha estat molt disputada tant en futbol com en ocasions.

Tot i que Ylenia ha fet el 2-1 pel Levante Las Planas, el partit es podria haver decantat per qualsevol dels dos equips sobre la gespa de Sant Joan Despí. L'Europa ha gaudit d'ocasions molt clares com una pilota al travesser i diversos xuts des de la frontal que no s'han acabat materialitzant. No obstant això, bon test de nivell per l'equip de Sara Mérida, que surt reforçat en sensacions per encara els dos últims compromisos d'estiu davant el Juvenil del Sabadell a domicili i el Premià a casa.

LEVANTE LAS PLANAS: Ainhoa, Claudia, Belmonte, Canut, Autero, Bonilla, Ylenia, Marta, Judit, Ainara i Lucia... Han completat la convocatòria i el partit: San Emeterio, Laia, Ariadna, Noa i Júlia.

EUROPA: Anna, Nuria, Laia, Botello, Anabel, Dani, Alex, Rio, Alba, Montse i Sancho... Han completat la convocatòria i el partit: Arantxa, Raquel, Cruz, Magda i Blanca.

ÀRBITRE: Pol Campdepadros Miguel (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Noa (Levante Las Planas) i Sancho (Europa).

GOLS: 0-1 (Dani, 16'); 1-1 (Belmonte, 18'); 2-1 (Ylenia, 61').

Quart partit de pretemporada.

Primera derrota de l'estiu davant un dels equips punters de la Juvenil Preferent.