Derrota del Juvenil A en el segon amistós d'estiu

09 Agost 2018 Redacció
Una jugada del partit Una jugada del partit Twitter @UD_Viladecans

El Juvenil A de l'Europa va disputar ahir el seu segon amistós de pretemporada a Viladecans (2-0) en un matx més igualat que el que diu el marcador.

Amistós · 20 hores

VILADECANS
2 - 0 EUROPA

Segon test d'estiu pels joves jugadors europeistes, que encara tenen molta feina per endavant per arribar on vol el tècnic Gonzalo Riutort. Al minut 10 de partit, l'europeista Wilber va rematar al travesser a la sortida d'un córner. Al minut 25, el local Lara va centrar i Ferran va rematar al fons de la xarxa fent l'1-0.

Una mala sortida del porter gracienc va provocar un penal sobre Ivan Garcia que el mateix jugador dels blanc-i-vermells va transformar en el 2-0 definitiu. A la represa, amb tots dos equips prioritzant l'ordre tàctic, el Viladecans va tenir més possessió de la pilota i no va poder aprofitar dos contracops clars per ampliar distàncies al marcador. L'Europa no va poder fer cap gol per retallar les diferències.

VILADECANS: Jaime, Borja, Gallardo, Mario Saborido, Lara, Miguel, Solorzano, Castilla, Ferran, Ivan Garcia i Peralta... Van completar la convocatòria: Eric Garcia, Erik, Robert, Eloi i Baena.

EUROPA: Èric, Pau, Arru, Juncà, Jordi, Bruno, Wilber, Gonzo, Òscar, Cala i Joel... Van completar la convocatòria: Víctor, Ricard, Llava, Sori, Pruden, Masip, Gabri i Tarik.

ÀRBITRE: Jesús Martínez Navarro (Baix Llobregat), assistit per Alexandre Justo Miró i Ramsés Almeda Millán (del mateix col·legi).