Derrota del Juvenil A en territori arlequinat

13 Agost 2015 Redacció
Derrota en la primera visita de pretemporada Derrota en la primera visita de pretemporada Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

El Juvenil A de l'Europa va disputar ahir a la tarda al Municipal Olímpia de Sabadell el primer amistós de pretemporada fora de casa i quart del total d'amistos d'estiu fins a la data. Amb 2-0 al descans, l'equip escapulat només va poder retallar al final.

Amistós · 12/08/15 · 18:30 hores · Municipal Olímpia

SABADELL 2 - 1 EUROPA

Els dos equips juvenils de Sabadell i Europa van protagonitzar un duel on els arlequinats van donar el primer cop ben d'hora. Al minut 9, Vaca rematava un servei de cantonada per posar l'1-0 al marcador. Quan corria el minut 21 de partit, Montero s'encarregava de fer el 2-0, resultat amb el que es va arribar al descans.

A la represa, malgrat intentar-ho, l'Europa només va poder retallar les diferències al minut 89 en transformar Juan Carlos una pena màxima assenyalada pel col·legiat. La propera cita dels escapulats, diumenge 16 a les 16 hores, en partit amistós contra el sènior del Carmelo (Segona Catalana) i previ al partit Europa-Cornellà de Copa Catalunya i Vila de Gràcia que es jugarà després a les 19 hores.

La fitxa tècnica

SABADELL (equip inicial): Caleb, Salinas, Casals, Albert Luque, Leguizamon, Mañe, Montero, Vaca, Cobos, Monells i Emilio Martín... Van completar la convocatòria: Puigbó, Rodergas, Antonio Garcia, Heredia, Gomez, Kike Garcia, Jaen, Oliveras i Pedragosa.

EUROPA (equip inicial): Puig, Chacón, Juan Carlos, Eloi, Carlos, Bautista, Soto, Prats, Guti, Briam i Xavi López... Van completar la convocatòria: Luque, Vicente, Sergi, Aldana, Tatay i Heredia.

ÀRBITRE: Carlos Calderiña Pavón

GOLS: 1-0 (Vaca, 9'); 2-0 (Montero, 20'); 2-1 (Juan Carlos -p-, 89').