Derrota massa abultada pel Juvenil A

Derrota massa abultada pel Juvenil A Marcador enganyós a Terrassa

Malgrat la xifra que indica el marcador, l'Europa va competir a bon nivell contra el Jàbac Terrassa de Divisió d'Honor tot i presentar nombroses baixes (entre elles les que van jugar amb el Primer Equip). L'encontre es va decidir en un quart d'hora.

Amistós · 16/08/14 (18:30 H) · Municipal Can Jofresa

JÀBAC TERRASSA 4 - EUROPA 1

Pressionant al porter Murillo per forçar el seu error, Lozano va aconseguir foradar la porteria rival al minut 8 de partit, avançant l'Europa al marcador. No obstant, Dan va empatar pels locals set minuts més tard gràcies a un xut rebotat que va acabar entrant plorant. El primer temps es va caracteritzar per una lluita molt igualada entre els dos conjunts -amb més domini escapulat- i algunes opcions europeistes que no es van poder materialitzar.

A la represa, el joc de tots dos conjunts va estar mancat de profunditat i d'oportunitats de gol fins al tram final. El Jàbac, amb millor presència física, va anar dominant progressivament fins fer els tres gols, tots ells fruit de tres jugades embolicades dins l'àrea on els locals van saber rematar.

Jàbac: Murillo, Navarrete, Dan, Candi, Karim, Olmo, Maturana, Serna, Juan, Ivan i Pablo... També van jugar: Joan, Coca, Álvaro, Nando, Cabrera, Cristian, Garrido i Max.

Europa: Jaume, Dani, Gabi, Pablo, Romero, Sasson, Pol, Xavi, Lozano, Marc i Soto... També van jugar: Marçal, Aguilar, Vera, Requena i Matabosch.

Gols: 0-1 (Lozano, 8'); 1-1 (Dan, 15'); 2-1 (Olmo, 75'); 3-1 (Garrido, 87'); 4-1 (Max, 89').