El duel d'escapulats cau pel Badalona

10 Octubre 2020 Redacció
Samba ha acabat expulsat Samba ha acabat expulsat E. V.

Tot i ser un partit amb moltes ocasions de gol per a totes dues parts, el Badalona s'ha imposat finalment a l'Europa (1-0).

Amistós Pretemporada · 10/10/20 · 18:30 hores

BADALONA
1 - 0 EUROPA

Primera part molt entretinguda i amb moltes ocasions per banda. En un rectangle de joc gran, l'Europa ha pogut practicar un joc bonic i combinatiu... però tot ha canviat quan al minut 37 el gracienc Samba ha estat expulsat per protestar de forma exagerada a l'àrbitre.

A partir d'aquí, amb deu jugadors l'Europa ha intentat mantenir la posició sobre la gespa, també al segon temps, on ha gaudit també d'oportunitats de gol no materialitzades. Una falta a la frontal de l'àrea favorable al Badalona ha decidit el matx: quan semblava que l'acció acabaria amb el cuir penjat a l'àrea, la falta s'ha servit amb una passada per terra que un jugador badaloní ha rematat al pal. El refús de la fusta l'ha aprofitat el local Alfred per, al segon intent, fer l'1-0 definitiu.

La convocatòria

Per l'Europa han jugat d'inici: Aleix, Nieto, Herrero, Llabres, Pueyo, Ibar, Biel, Marçal, Samba, Adalid i Ferri... Han completat la convocatòria i el partit: Manel, Pablo, Riki, Montoya, Unai, Raúl, Alexis i Iglesias.